pondělí 30. leden 2017 0:00

Pozvánka na burlesku

Jeden z nejprestižnějších pražských barů Mánesova Bar and Books pokračuje i v tomto roce ve spolupráci s Prague Burlesque a jejich konceptem STRICTLY BURLESQUE.

Vzrušující show kombinujícící lechtivá představení, živou hudbu a nekorektně humorné vstupy naladí na atmosféru zlatých dvacátých.

Představí se opět hvězdné burlesky Miss Cool Cat, Lady Mousellyca a Angelina Angelic. Povede je principál Sonny Vargas.

 

Termíny: 8. února, 15. března, 12. dubna

 

Vstupenky: 390 Kč (před-prodej), 490 Kč (na místě) Speciální nabídka: 2 295 Kč (2x vstupenky a lahev Charles Ellner Reserve Champagne)

 

http://www.barandbooks.cz/manesova/order.html?type=time_events&event=128

 

O burlesque show:

Burlesque show je oslava divadla a ženství. Atmosféru večera plnou hudby, tance, striptýzu ve své původní podobě a parodie lze zažít v jediné burleskní show v České republice.

 

Burleska (česky) je předchůdkyně moderní striptýzové tanečnice. Burleska v současnosti zažívá obrovskou renesanci. Burleska nikdy neukazuje celé tělo. Vždycky se odhalí jen po spodní prádlo, ale navozuje pocit, že ještě něco bude následovat. Tohle divadelní škádlení je formou expresionismu. Více o Prague Burlesque zde: http://pragueburlesque.com

 

O Mánesova Bar and Books:

 

Mánesova Bar and Books byla založena v roce 2008. Je ležérnějším protějškem formálnější Týnské Bar and Books. Tento koktejlový a whisky bar se nachází na Vinohradech v Praze, pobliž Vinohradského pavilonu, které jsou známé jako jedna z nejžádanějších luxusních rezidenčních čtvrtí v Praze. Interiér je v souladu se stylem sítě Bar and Books NYV pohodlně zařízen koženými křesly a boxy pro skupiny hostů. Kromě hlavní místnosti s barem je zde k dispozici i soukromý salonek s krbem, vhodný pro oslavu narozenin, pořádání firemních párty či degustaci.

Mánesova Bar and Books nabízí široké portfolio whisky, champagne a kvalitních rozlévaných vín, rumů i signature koktejlů. Pořádají se zde též pravidelné koncerty a představení Burlesky.