středa 13. červenec 2016 0:00

Pozvánka na FASHION BEACH

Představte si víkend, kdy jen ležíte na pláži, zahrajete si s kamarádkou či přítelem nějakou hru, dáte si občerstvení, poslechnete klidnou hudbu, přečtete si časopis, anebo jen ležíte a přemýšlíte. No a tu a tam si třeba odběhnete do módního butiku pro nějakou radost pro sebe či své blízké. Líbí se vám tato představa? Pak vás zveme do Fashion Areny Prague Outlet během nastávajících 3 víkendů.

Fashion Arena Prague Outlet si v následujících 3 víkendech připravila pro všechny milovníky módy FASHION BEACH. Prostranství v centrální části Fashion Areny se díky slunečníkům a lehátkům změní v báječnou pláž.

 

K dispozici k zapůjčení budou stolky s potiskem deskových her, nafukovací míče, módní časopisy a příjemná hudba. Budou pro vás připraveny mnohé „nákupní" soutěže o skvělé ceny jako je módní klobouček, voucher na občerstvení a další.

 

Termíny FASHION BEACH 15.-17.7., 22.-.24.7., 29.-31.7.

 

Fashion Arena Prague Outlet vám nabízí více než 200 značek s 30 – 70% slevou každý den. Otevřeno je od 10:00 do 20:00.

 

O Fashion Arena Prague Outlet:

 

Fashion Arena Prague Outlet je s více než 200 značkami na ploše 25 125 m² největší outletovým centrem v České republice. Je bezbariérově položený na jednom přízemním podlaží a od roku 2007 kdy byl otevřen, nabízí značkové zboží každý den o 30 až 70 % výhodněji. Do outletových obchodů se dostávají pouze neprodané kolekce ze standardních obchodů a nadvýroba.

 

Kromě celosvětově známé špičky, zastoupené značkami jako je Gant, Guess, Levi's, Tommy Hilfiger, Lacoste atp., si zákazníci Fashion Arena Prague Outlet mohou svůj šatník obohatit o unikátní kousky méně známých výrobců, z nichž někteří z nich mají své zastoupení v České republice exkluzivně právě zde. V obchodech mohou zákazníci nakoupit kompletní outfit včetně obuvi, šperků, spodního prádla, koženého zboží, sportovního vybavení, zavazadel a doplňků stejně jako kosmetiku, hračky, knihy či potřeby pro domácnost.

 

Fashion Arena Prague Outlet se nachází v širším centru české metropole a snadno se do něj dostanete autem (20 minut z centra Prahy), městskou hromadnou dopravou (35 minut - metrem A na konečnou stanici Depo Hostivař a odtud autobusem Fashion Arena Prague Outlet). Více na: www.fashion-arena.cz.