pátek 6. květen 2016 0:00

TOP HOTEL Praha otevřel exkluzivní restauraci ve francouzském stylu

Eleganci, francouzský šarm, nádherné výhledy na panorama Prahy a především ty nejvybranější pokrmy moderní české i mezinárodní kuchyně nabízí nově otevřená restaurace BOHEMIA TOP Restaurant & Café v TOP HOTELu Praha na Chodově. Plánujete-li pracovní snídani či oběd s obchodními partnery nebo romantickou večeři ve dvou, je tato okouzlující restaurace tou pravou volbou.

Těšit se můžete na nové jarní menu i delikatesy místních cukrářek.

 

Luxusní restauraci najdete v pátém patře čtyřhvězdičkového TOP HOTELu Praha v Blažimské ulici na Chodově. Ten prošel během zimy rekonstrukcí, stal se Art hotelem a již po vstupu vás nepochybně okouzlí svými podmanivými interiéry.

 

Restaurace vás nadchnerafinovaným francouzským stylem, romantickým krbem, jedinečnými výhledy a skvělou gastronomií. Nové jarní menu je lehké, svěží a z čerstvých a pokud možno domácích surovin. Připravil jej pod dohledem šéfkuchaře Petra Vodolánasous-chef TOP HOTELU Praha Ludvík Ficek.

 

„Menu čerpá z mých pětadvacetiletých zkušeností ve špičkových pražských restauracích. Samozřejmě jsem se rovněž inspiroval nejnovějšími trendy v gastronomii tak, aby bylo nové menu lehké, svěží a rychlé. Mým největším vzorem je francouzský kuchař Alain Ducasse, který momentálně vaří v Monaku a propaguje využívání čerstvých surovin a bylinek v kuchyni," uvedl Ludvík Ficek. V novém menu naleznete například jelení hřbet pečený na jalovci s kroupovým rizotem a grilovanou zeleninou, pošírovaného lososa ve vinné páře, gratinovaný kozí sýr s pyré z červené řepy nebo oblíbený filet mignon na mačkaných bramborách s hráškem.

 

„Další novinkou našeho hotelu je, že jsme restauraci s původním názvem BOHEMIA TOP rozšířili na Restaurant & Café. Prostory tak přes den slouží jako luxusní kavárna a cukrárna. Během dne si tu můžete v klidu vychutnat šálek výborné kávy a doplnit energii jedním z neodolatelných výtvorů naší cukrárny," upozornil generální ředitel TOP HOTELu Praha Ing. Radek Dohnal. Otestovat můžete například zdejší vyhlášené čokoládové lanýže, brownies, domácí bonbony, arašídový dort, smetanovou Panna Cottu s kiwi mátovou omáčkou nebo mrkvový dort s rozinkami.

TOP HOTEL Praha je svou gastronomií vyhlášen. Jeho catering je oceňován nejen v České republice, ale i v zahraničí. Stal se již tradičním dodavatelem cateringu pro Pražský hrad a jeho vynikající pokrmy ochutnali hosté českých velvyslanectví ve Vídni, Varšavě či Berlíně. Zdejší kuchaři jsou zároveň mistry carvingu - umělecko-gastronomické disciplíně v ozdobném vyřezávání ovoce a zeleniny.

 

Art hotel s nejširší škálou služeb v České republice

 

TOP HOTEL Praha je rozsahem svých služeb zcela unikátní. Stojí uprostřed zahrady a pod jednou střechou nabízí svým hostům ubytování ve více než 800 pokojích a apartmá, kapacitu až 5 tisíc kongresových míst v pěti kongresových sálech a 16 salonků pro organizaci konferencí. Je tak největším kongresovým hotelem v Evropě. Součástí komplexu je také unikátní japonská zahrada s vodopádem, jezírkem, zpívající fontánou či sochami antických bohyní.

 

Ta je oblíbená pro pořádání zahradních slavností, svatebních obřadů i grilování. Pod jednou střechou naleznete i pět restaurací a barů a širokou škálu wellness služeb. Samozřejmostí je rozlehlé parkoviště. „Díky velké kapacitě a dobré dostupnosti do centra jsme vyhledávaným hotelem pro konání kongresů, konferencí nebo školení. Konají se tu ale i sportovní akce, koncerty, večírky nebo svatby. Věřím, že i nově otevřená restaurace s kavárnou bude ideálním místem pro obchodní snídaně, obědy i romantické večeře, a že se k nám budou naši hosté i nadále vracet," dodal generální ředitel Ing. Radek Dohnal.

 

Více informací naleznete na webu

www.tophotel.cz