úterý 27. listopad 2018 0:00

Celebrity si na večírku na italském velvyslanectví připily Cinzanem

V Čechách známá a úspěšná značka aperitivů Cinzano představila novou reklamní kampaň šitou na míru českému publiku. Cinzano je u nás pro několik generací spojeno především se slavnostními přípitky – ať už jde o Vánoce, svatby, promoce nebo narozeninové oslavy.

Právě v duchu slavnostních přípitků se neslo i předvánoční setkání, které Cinzano uspořádalo v působivých prostorách italského velvyslanectví na pražské Malé straně. Večerem, kterého se zúčastnilo více než sto hostů, provázel „Ital v kuchyni“ Emanuele Ridi.

 

Hosty večera přivítali organizátoři Cinzanem Prosecco, první přípitek byl věnován novému italskému velvyslanci Francescu Saveriu Nisiovi, který svou misi v Česku zahájil teprve před několika málo dny. Druhý přípitek se nesl v duchu narozeninového přání a vyslechl si jej olympijský vítěz a moderátor zpravodajství TV Prima Roman Šebrle, který oslaví 26. listopadu své třiačtyřicáté narozeniny.

 

Kromě svateb, narozenin nebo svátku patří slavnostní přípitek k významným úspěchům. Další přípitek v rámci večera s Cinzanem byl proto určen nejlepším českým beachvolejbalistkám současnosti – Barboře Hermannové a Markétě Nausch Slukové. Ty mají za sebou velmi úspěšnou sezónu – dostaly na pozici světových jedniček v beachvolejbalu a nedávno převzaly na galavečeru v Budapešti prestižní ocenění – Královny evropského písku. Úspěšné sportovkyně si připily Cinzanem servírovaným typickým slavnostním způsobem – ve sklenici s cukrovým lemem a citronem.

 

Hudební doprovod celého večera zajistil Michal Šupák, nositel titulu Pianista roku 2014 a dříve člen kapely Charlie Straight. Italskou atmosféru celého večera dokreslil áriemi ze známých oper barytonista Vratislav Kříž, emeritní sólista opery Národního divadla, známý také přednesem státní hymny před utkáními české fotbalové reprezentace.

 

Jedinečnou atmosféru barokních prostor italského velvyslanectví, italskou gastronomii a vermuty i šumivá vína Cinzano si kromě našich úspěšných sportovců užila i generální ředitelka společnosti Coca Cola pro ČR Marie Nikolić, herec Martin Dejdar nebo saxofonista a hudební skladatel Felix Slováček.