pátek 10. únor 2017 0:00

LE&CO představilo další akční kalendář, tentokrát s Míšou Kuklovou a Petrem Jandou

Rocker a princezna na temné straně. I těmito slovy by se dal popsat aktuální společný počin Petra Jandy a Michaely Kuklové. Právě tato dvojice totiž spojila své síly při vzniku letošního kalendáře firmy LE&CO, kde vytvořili gangsterskou dvojici jako vystřiženou z Kmotra. „Focení opravdu nemám rád, na rozdíl od šunky, ale moc rád jsem se při něm setkal s Míšou. A navíc to bylo pro dobrou věc, tak jsem to přežil," vysvětlil Petr Janda, jak se stalo, že se ocitnul v roli modela.

To Míša Kuklová má pro focení, potažmo styling, smysl podstatně větší, což předvedla i na křtu kalendáře, kam dorazila stylově v pánském outfitu, který dokonale ladil s atmosférou fotografií.

 

Jak ovšem zmínil Petr, v tomto už tradičním projektu nejde pouze o to nafotit celebrity a šunky. Každoročně se totiž na křtu předává finanční dar spolku Dobrý skutek, který míří ke konkrétním dětem. Letos si šeky v celkové hodnotě sto tisíc korun převzali klučinové Tomáš Vlk a Matěj Veselý. Patronem dětí byl bývalý kouč Jaromíra Jágra Marian Jelínek, který, soudě dle jeho slavného odchovance, je patronem prvotřídním.

 

Příjemnou odpolední akci moderovala ještě příjemnější Sandra Parmová a šťastný nový rok všem popřáli také manželé Romana a Petr Jáklovi. Těm ovšem letošní rok právě ideálně nezačal. "Od listopadu jsem doma se Sofinkou, která měla mononukleózu a teď má pro změnu Elinka nohu v sádře" prozradila Romana, která se stará o propagaci kalendáře. Její manžel, filmový producent Petr Jákl, neprozradil nic, protože má plnou hlavu příprav velkofilmu o Janu Žižkovi, kde se to gangstery a mafiány, i když z jiného století, bude také jen hemžit