úterý 1. prosinec 2015 0:00

Ve světovém koktejl baru a americké restauraci v Praze TGI Fridays se slavily 50. narozeniny

Ano, je tomu už 50 let od doby, kdy Alan Stillman v New Yorku založil dnes již kultovní koktejl bar a restauraci TGI Friday ´s. Nyní jsme mohli tyto narozeniny oslavit i v Praze a to ve dvou pobočkách – na Andělu a Na Příkopě. Navštívili jsme oslavu 19.11. na Andělu a ... byla opravdu velkolepá.

Barmani předváděli skvělou barmanskou show, hosté mohli ochutnat různé míchané drinky a lahůdky americké kuchyně, včetně šťavnatých burgrů a grilovaných žeber s typickou omáčkou z whisky.

 

Na narozeniny zavítalo i mnoho našich celebrit - Monika Marešová, Monika Štiková, Míša Dolinová, Katka Kornová, Nela Boudová či známý plastický chirurg Jan Měšťák. Večerem provázel herec Miroslav Hrabě a kromě reprodukovaných melodií zazpívali hostům členové skupiny Eddie Stoilow.

 

Milým překvapením bylo vystoupení mladičké zpěvačky Zuzany Holakovské z dětského domova v Tachově. V rámci oslavy narozenin věnovala TGI Friday ´s 50 000 Kč neziskové organizaci Dejme dětem šanci, která poskytuje komplexní pomoc dětem a mladým lidem z dětských domovů.

 

Až budete chtít posedět v příjemném prostředí, ochutnat vyhlášené míchané drinky a prvotřídní americkou kuchyni, navštivte TGI Friday ´s. Nejen že se dobře najíte a napijete, také se dobře pobavíte a můžete si i zatancovat. Vždyť heslem této provozovny je: U nás je každý den pátek.

 

Adresy pražských poboček TGI Fridays: Na Příkopě 27, Praha 1 a Nádražní 110, Praha 5- Anděl.