čtvrtek 8. září 2016 0:00

Jaromír Jágr pokřtil svůj první kalendář

Naše hokejová legenda, Jaromír Jágr, pokřtil svůj kalendář Klenoty Aurum 2017. Pro Jaromíra Jágra, jak sám zmiňuje na svých sociálních sítích, to je první a poslední kalendář, kteří si jeho fanoušci budou moci pořídit. Fotografie Jaromíra Jágra pro kampaň s mottem #nášklenot od předního módního fotografa Branislava Šimončíka se opravdu vydařily, během pár dní doslova zahltily všechna média a sociální sítě a měly stoprocentně pozitivní ohlas shodující se, že Jágr nikdy nebyl tak sexy. 

„Byla by škoda se o fotografie našeho národního klenotu, Jaromíra Jágra, nepodělit s našimi zákazníky," směje se Rony Lori, majitel Klenot Aurum.

 

Křest moderoval Pavel Cejnar, který se Jaromíra vtipně zeptal na červnovou fotografii. Na to Jágr odpověděl se svým typickým humorem, „to si takhle lehnete do postele a najednou je to v šestém měsíci!" Kmotrou kalendáře se stala Jardova přítelkyně Veronika Kopřivová, která k tomu s úsměvem dodala, „já mám doma červen každý den." A kalendáři popřála, „doufám, že přinese štěstí jako Jarda mně."

 

Samotný křest se uskutečnil v restauraci Anděl na pražském Smíchově, kde na Jaromíra čekaly pravé české pochoutky, které si během sezony na Floridě nemůže běžně dopřát. Šéfkuchař Ondřej Koubek sestavil menu, v němž nechyběla svíčková z daňka, zauzené kachní prso nebo kynuté meruňkové knedlíky.

 

Křtu předcházela autogramiáda, na které měl každý, kdo si kalendář zakoupil možnost, získat od Jágra podpis. Fanoušci na Jágra čekali v OC Smíchov již od rána.

 

Kalendář obsahuje celkem 12 sexy fotografií naší hokejové ikony. 8 fotografií, které již zákazníci znají z obchodů Klenoty Aurum a 4 nové, které jsou překvapením. Na své si přijdou zejména fanynky, které Jaromíra na nich uvidí, tak jak ho ještě neviděly, v odhalených černobílých fotografiích. Na fotografiích je Jágr přitažlivě zarostlý, s profesionálním módním stylingem, při kterém samozřejmě nechybějí šperky a hodinky Klenoty Aurum.

 

Kalendář je k dostání exkluzivně v síti prodejen Klenoty Aurum a na eshopu www.klenotyaurum.cz.

 

Cena kalendáře je 390,- Kč

 

foto Klenoty Aurum.