pátek 29. červenec 2016 0:00

Jagr do pul tela? Muzete ho mit doma

Nikdy nebyl tak sexy, shodovala se všechna média, když se poprvé uveřejnily fotografie Jaromíra Jágra kampaně pro Klenoty Aurum. A nyní dokazuje, že může být ještě více. Klenoty Aurum odhalují fotografie, které společně vytvořili pro kalendář 2017. Jágr do půl těla, Jágr v posteli...a vy si ho nyní můžete pořídit domů!

Respektive jeho fotografie v podobě kalendáře Klenoty Aurum 2017. Pro Jaromíra Jágra, jak sám zmiňuje na svých sociálních sítích, to bude první a poslední kalendář, kteří si jeho fanoušci budou moci pořídit.


Fotografie Jaromíra Jágra pro kampaň s mottem #nášklenot od předního módního fotografa Branislava Šimončíka se opravdu vydařily, během pár dní doslova zahltily všechna média a sociální sítě a měly stoprocentně pozitivní ohlas shodující se, že Jágr nikdy nebyl tak sexy. "Byla by škoda se o fotografie našeho národního klenotu, Jaromíra Jágra, nepodělit s našimi zákazníky, a proto jsme se rozhodli připravit pro rok 2017 kalendář," říká Rony Lori, majitel Klenot Aurum.


Kalendář obsahuje celkem 12 sexy fotografií naší hokejové legendy. 8 fotografií, které již zákazníci znají z obchodů Klenoty Aurum a 4 nové, které pro ně budou překvapením. Na své si přijdou zejména fanynky, které Jaromíra na nich uvidí, tak jak ho ještě neviděly, v odhalených černobílých fotografiích. Na fotografiích je Jágr přitažlivě zarostlý, s profesionálním módním stylingem, při kterém samozřejmě nechybějí šperky a hodinky Klenoty Aurum. Není divu, že zmíněné fotografie využilo již pár módních časopisů, časopis Esquire dokonce i na titulní stranu.


A jak je na tom Jaromír Jágr v civilu, kupuje si oblečení a šperky sám, nebo si nechá poradit od nějakého poradce? "Věci si vybírám sám, i když bych na to asi měl mít poradce. Ale nějak to zvládám bez něj, protože to pro mě není zas tak složité. Nejdůležitější je, abych se líbil partnerce. A co se líbí ji, to bych měl nosit," říká Jágr.

 

Kalendář bude k dostání od srpna exkluzivně v síti prodejen Klenoty Aurum a na eshopu a od 1. července si jej bude možné předobjednat na www.klenotyaurum.cz. Pro fanoušky šedesátosmičky Klenoty Aurum chystají 1. září také autogramiádu.
S předprodejem kalendáře bude spojena také zajímavá soutěž o podepsané puky, dresy a především osobní setkání s Jágrem.

 

Cena kalendáře bude 390,- Kč

 

Foto: Klenoty Aurum