pondělí 25. duben 2016 0:00

Ornellla po dlouhé době"vyvenčila" manžela Koktu: Tři měsíce po operaci kulhá o holi!

Ornella Štiková se po dlouhé době objevila ve společnosti se svým manželem Josefem Koktou. Ten absolvoval před necelými čtyřmi měsíci operaci kyčelního kloubu a nyní se konečně může pohybovat a netrpí velkými bolestmi. Podpírá se už jen o jednu hůl a to bere jako velký posun.

"Stále to není dobré, ale lepší se to. Ornella o mě pečuje, je to výborná manželka," sklonil poklonu své o 36 let mladší ženě podnikatel Kokta.


Ornella se na slavnostní opening párty New Living Center objevila nejen s pořádně odvážným výstřihem, ale také v novém účesu. Z původně blondýnky je už dlouho brunetka a nyní si nechala ostříhat ofinu.

 

Tu naposledy měla jako dítě. "Vypadá mladší, líbí se mi to. A hlavně se mi líbí jako brunetka. Myslím, že jí to sedí víc," dodal Kokta a Ornella prozradila, že jí ofinu ostříhala pár minut před odchodem její sestra Charlotte.


Ornella s Pepou bydlí nedaleko Prahy v domě nedaleko Prahy, který Kokta zdědil po otci. Doposud tam žijí v zastaralém vybavení. Do domu nikdo léta neivestoval. A sama Ornella přiznává, že to chce už razantní změnu. "Proto jsme tady v tom centru. Pomalu bychom to chtěli dát do kupy a inspirujeme se. Mají tady všechno do domu i bytu na jednom místě, tak je to ideální. Budeme rekonstruovat pomalu, protože je to nákladné a finančně na tom nejsme nejlépe," dodala Koktová.


Párty New Living House moderovali Libor Bouček a Kateřina Kristelová. Dorazila řada známých tváří jako Aneta Vignerová, Hana Mašlíková, Dalibor Janda, Václav Noid Bárta, Bára Basiková, Michaela Nosková, Renata Langmannová, Marian Vojtko a Michaela Gemrotová, Linda Finková. Slavnostní pásku přestřihla modelka Andrea Verešová.


zdroj foto: New Living Center