středa 11. duben 2018 0:00

Vzhůru na nákup jarního obutí

Jako každý rok, tak i letos jsme se konečně dočkali nejhezčího období v roce… jara! S jarem máme chuť začít novou etapu našeho života. Pouštíme se do hubnutí, cvičení a obměny našich šatníků a botníků. Jaké jsou ty největší jarní trendy v obouvání?

 

Lodičky

Milovnice vysokých podpatků ocení nápaditost zdobení v podobě rozmanitých broží a mašlí. Zárukou dokonalého vzhledu bude barevné provedení v odstínech červené a zlaté. Pro ty ženy, které se nechtějí vzdávat pohodlí ani elegance, bude skvělým řešením obuv na klínovém podpatku ve výrazných barvách a imitaci korku.

 

Kotníková obuv

Stylová za každého počasí budete v lehké kotníkové obuvi, vyvedené letos v tlumených přírodních tónech, nebo naopak v klasické modré a černé. Pokud toužíte po výraznějším modelu, sáhněte po variantě oživené květinovými potisky, nýty nebo děrovaným vzorem.

 

Kvalitní kožená obuv

Výjimečná kvalita a jemnost patří k velkým přednostem aktuální kolekce 5th Avenue. Oblíbená kožená obuv upoutá měkkými svrchními materiály vysoké jakosti. Zejména si oblíbíte modely se speciální měkkou stélkou. Kontrast k prostým minimalistickým modelům v pastelových barvách tvoří nápadnější varianty s metalickými odlesky, květinovými aplikacemi a mašlemi.

 

Pantofle

Už dávno nepatří jen na doma nebo na zahradu. Noste je klidně na večírek nebo na večerní procházku na letní dovolené u moře. Stylové pantofle najdete v módních růžových nebo metalických odstínech, maskáčových vzorech, ale nebudou chybět ani modely v klasické černé a šedé. ¨

 

Tenisky

Povinnou výbavou každé moderní ženy by měly být tenisky. Ani na ně v jarní kolekci společnost Deichmann nezapomněla. Jeho nabídka je velmi rozmanitá. Světlé modely s květinovými vzory krásně doplní jakékoliv šaty a vytvoří dokonalý letní vzhled. Naopak tmavší, sportovní varianty skvěle podtrhnou minimalismus městského stylu.

 

Vyberte si z aktuálních trendů ten pravý pro vás v kamenných prodejnách Deichmann nebo v e-shopu www.deichmann.com.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát poukaz do prodejen Deichmann v hodnotě 500 Kč? Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kdy byla založena společnost Deichmann?

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 50., 100. a 150. správná odpověď.

 

Celkem 3 výherci získají voucher na 500 Kč do prodejen Deichmann.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést " Deichmann"