pondělí 2. duben 2018 0:00

Galerie Butovice v novém kabátě

V březnu 2018 byla dokončena rozsáhlá rekonstrukce obchodního centra Galerie Butovice. Probíhala za provozu centra od ledna 2016. Obchodní centrum se dočkalo modernizace zvenku i v interiéru. Kromě estetických a funkčních úprav došlo k zásadnímu rozšíření plochy o cca 15 000 m2, které patří nové třípodlažní prodejně KIKA. Hlavními změnami prošlo vstupní foyer, nákupní pasáže a foodcourt, byly vybudovány i nové podzemní garáže.

Jak se tedy Galerie Butovice proměnila? Prosvětlily se pasáže, vyměnily se eskalátory a také přibyly nové v zadní části u vstupu do hypermarketu Albert. Největší proměnou prošlo vstupní foyer, které je velmi prostorné a zdobí jej unikátní designový lustr. Výraznou přestavbou prošel foodcourt, který nyní nabídne velkorysejší prostory, jedny z největších v Praze, s tím je spojený vyšší komfort pro návštěvníky.

 

Celková kapacita se zvětšila o padesát procent, což znamená, že se zde může najednou usadit až 430 zákazníků. Nechybí kavárny, fastfoodové řetězce, klasické restaurace, ale i vyhovující nabídka pro vegetariány nebo vegany. Celkem je v Galerii 14 restauračních jednotek. V rámci celého centra vznikly i nové odpočinkové a relaxačních zóny. Množství nájemců provedlo redesign svých stávajících prodejních jednotek. Úpravou prošlo i podzemní parkoviště včetně nového navigačního systému.

 

Zvenku jsou změny nejvíce patrné na vzhledu a technickém řešení fasády, která je částečně prosklená a nabízí tak krásný výhled do okolí. Ucelený moderní design dotváří nové svěží logo GB a sjednocený navigační orientační systém. Parkoviště nyní nabízí 1 400 míst.

Mezi nové značky v Galerii Butovice patří KIKA, Lindex, New Yorker, Pepco, Urban Store, Sam 73, Uncle Sam, kavárna Costa Coffee a indický fastfood Bombay Express, novinkou je také největší provozovna Mall.cz v obchodním centru a vůbec první pobočka CZC.cz v obchodním centru v České republice. Celkem se v Galerii Butovice nachází více než 90 obchodů a ještě zbývají volné kapacity k pronájmu. V 1. patře nákupního centra se nachází velké fitness, saunový svět i mnoho dětských unikátních projektů, mezi které patří i minigolf, lego herna či laser aréna.

 

Neváhejte a přijďte zrenovovanou Galerii Butovice navštívit. Čeká vás zde nejen nakupování v příjemném prostředí, ale i možnost relaxace a procvičení těla, zábava pro děti a dobré jídlo.