úterý 5. prosinec 2017 0:00

Vyhrajte se sportovní značkou oblečení 4F

Značka sportovního oblečení 4F na trhu působí již přes 12 let, s více než 180 vlastními značkovými obchody po celé Evropě. V minulém roce byl úplně první obchod v České republice otevřen v Praze, a po něm následovaly i Hradec Králové (Aupark) a Ostrava (Forum Nová Karolina). Značka stále pokračuje ve své evropské expanzi; poslední obchod byl otevřen minulý měsíc ve Vilniusu.

4F je značka, která nabízí vysoce kvalitní oblečení a sportovní doplňky. Naší poznávací značkou je kombinace kvality, technologie a módních materiálů s moderním designem. Naše výrobky jsou vhodné jak pro trénink, tak pro každodenní nošení.

 

Po letech spolupráce se svazy individuálních sportů podpořila poprvé značka 4F také týmový sport. OTCF, vlastník značky 4F, a Polský svaz házené podepsali dohodu, podle které bude značka technickým sponzorem Polského svazu házené pro období následujících 4 let. Dohoda vstoupila v platnost 1.ledna 2017 a bude pokračovat do konce roku 2020.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát voucher na nákup oblečení značky 4F? Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kdo je majitelem značky 4F?

 

Nápovědu hledejte na: https://4fstore.cz/

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 12. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést " 4F"