pondělí 13. listopad 2017 0:00

Amazing Jewelry - moderní koncept šperků

Amazing Jewelry je dánská šperkařská společnost, která má prodejny v deseti zemích Evropy a další po celém světě. Nabízí atraktivní šperky, které jsou cenově dostupné pro každého. Oblíbeným materiálem firmy je velmi kvalitní sterlingové stříbro, ale samozřejmě používá i zlato a další šperkařské materiály.

Kovy jsou často kombinované s broušenými zirkony a částečně také diamanty nebo perlami. Díky na franchisingovému principu podnikání firmy Amazing Jewelry mohou být šperky za velmi příjemné ceny.

 

Nový obchod Amazing Jewelry byl koncem října 2017 otevřen v OC Atrium Flóra v Praze. Na otevíračku dorazil zakladatel Amazingu pan Jesper Nielsen, který patří i mezi bývalé spoluzakladatele firmy Pandora. Příležitost prohlédnout si a vyzkoušet nové šperky využila řada našich missek i známých hereček.

 

Krásné šperky přišly obdivovat například Andrea Bezděková, Miluše Bittnerová, Henrieta Hornáčková, Iveta Lutovská Vítová, Kristýna Janáčková, Veronika Kašáková, Patricie Solaříková, Kateřina Klausová, Karolína Krézlová a Eva Čížkovská. Mnohé z nich neodolaly a nějakou tu „maličkost“ si pořídily. Vždyť šperky dodávají vzhledu výjimečnost.