neděle 27. srpen 2017 0:00

Do podzimních dnů vykročte v botách Gino Rossi

I když léto ještě nekončí, podzimní a zimní kolekce módních značek jsou již pro nás nachystané. Přemýšleli jste již nad tím, co si obujete do chladnějších dnů? Udělejte si radost s botami Gino Rossi, které se vyznačují elegancí a perfektním designem.

Skvělá kolekce podzim/zima 2017/2018 nabízí velké množství módních lodiček na jehlovém i kostkovém podpatku, kotníkové botky na silných podrážkách, mokasíny, zdobenou sportovní obuv a další vychytávky pro ženy i muže. V kolekci se projevují tři hlavní trendy:

DESIGN MATTERS – tento trend se projevuje zejména ve sportovní obuvi. Vrstevnatost, ostře řezané struktury, kombinace neočekávaných materiálů a silné architektonické podešve jsou klíčovými prvky kolekce. Silným akcentem jsou praktické detaily spojovacích prvků – zipů a oček, které plní i ozdobnou funkci

 

EARTHTHED – je trend inspirovaný anglickým vesnickým stylem a přírodou. Objevuje se převážně v casual městském provedení. Masivní boty v pánském stylu, kotníková obuv na masivních podrážkách, kožešinové ozdoby i military akcenty jsou charakteristické pro tuto kolekci. I když se zde objevují přírodní kožešiny, z etických důvodů začíná firma používat kožešiny umělé.

 

In FUSION – trend odkazující na retro styl s moderními prvky. Charakteristické jsou robustní podpatky, velké přezky, kontrastní barvy nebo struktury materiálů, lakovaná kůže a zvířecí vzory. Modely Slip – on na silných kontrastních podrážkách dodají moderní charakter klasickým tvarům. Zajímavým prvkem kolekce jsou mokasíny na podpatku.

 

V kolekcích nechybí módní kabelky všech možných velikostí a tvarů.

 

Všechny produkty značky Gino Rossi se vyznačují dokonalou konstrukcí a čistým stylem. Návrháři dokázali zkombinovat klasickou eleganci s kreativním pohledem na módu.

 

Prodejny Gino Rossi naleznete v obchodních centrech, například v Praze v OC Arkády, Nový Smíchov, Palladium a Atrium Flora.