úterý 6. červen 2017 0:00

Takko představilo nové trendy kolekce

Populární módní značka Takko nabízí hezké a módní oblečení za dobrou cenu. V prodeji je právě nová kolekce jaro/léto 2017, ve které se objevují nejžhavější módní trendy. Na topech a letních šatech to jsou spadlá ramena, průstřihy a volány. V kurzu jsou stále oblíbené květinové vzory, ale vedle nich se prosazuje proužek a ten modrobílý bude v letošním létě to pravé ořechové.

 

V nejnovější kolekci Takko je několik moc pěkných modrobíle proužkovaných triček a topů. Modním hitem jsou veselé nášivky, které působí hravě a neformálně. Objevují se na tričkách, šatech, džínách i nesmrtelných bomberech. Novinkou jsou nášivkové potisky na tkaninách. Vedle nášivek jsou často modely ozdobené krajkovými aplikacemi, flitry či výšivkou. V kolekci dále nalezneme etno i folklorní vzory.

A co barvičky? Vrací se neonové i pastelové tóny, letí pudrově růžová, žlutá a modrá ve všech odstínech. Stále módní je však i černobílá kombinace nebo neutrální šedá. Takko na léto připravilo několik pohodlných dlouhých sukní i šatů v zajímavém černo- šedo - bílém provedení, které budou nadčasovým doplněním vašeho šatníku.

 

Džíny jsou dnes již nezbytným oděvem pro mladší i starší generaci. V Takko naleznete džíny všech stylů a střihů - klasické, potrhané i vyšívané. Znovu se objevují „plísňáče“, ať se to modním guru líbí nebo ne.

 

Klasikou jsou světle modré košile z odlehčené džínoviny, které Takko nabízí hned v několika provedeních.

 

Takko již myslí i na podzim a zimu a připravilo pohodlné modely oversize svetrů i kabátů. Nechybí oblíbené bombery, klasické i z odlehčených materiálů, s nášivkami i netradičně s flitry.

 

V prodejnách Takko si vyberete trendy oblečení pro všední den i slavnostní příležitosti, a to za příjemné ceny a ve všech velikostech. Vždyť Takko se řadí k nejúspěšnějším prodejcům módy v Evropě.