pondělí 22. květen 2017 0:00

Deelive otevírá největší prodejní galerii českého designu v Praze

Značka deelive se zaměřuje na výrobu a prodej bytových doplňků a nábytku, které pro ni navrhli úspěšní čeští designéři i noví talenti lokální scény. Cílem značky je přiblížit kvalitní český design široké veřejnosti v ČR i v zahraničí a podpořit designéry v jejich tvorbě.

Aktuální portfolio deelive nabízí produkty designérů Jana Plecháče a Henryho Wielguse, Studia Muck, dvojice Durch duo a mnoha dalších českých tvůrců.

 

Nyní deelive otevírá design store, ve kterém svůj koncept podpory českého designu ještě rozšiřuje. Obchod nabízí exkluzivní výběr interiérových doplňků, skla, svítidel, šperků, módy, módních doplňků, hraček, knih i kosmetiky od českých designérů a zároveň se zde prezentují vybrané produkty značky deelive. Nově otevřený deelive design store na Smetanově nábřeží je díky širokému výběru produktů a prodejní ploše téměř 200 m2 největší prodejní galerií českého designu v Praze.

 

„Deelive funguje ve dvou úrovních; jako značka, která nabízí vlastní bytové doplňky a nábytek navržené a vyrobené v České republice, a jako obchod, který představuje výběr toho nejlepšího z české designérské scény,“ vysvětluje Markéta Háková, která stojí za realizací projektu deelive design store. „Naším záměrem je přinášet lidem radost již při samotné návštěvě obchodu i ze zakoupení některého z produktů. Chceme návštěvníkům ukázat, jaké krásné věci ve špičkové kvalitě umí Češi vytvořit. Zároveň je naším cílem podporovat české designéry a pomoci jim na cestě od nápadu až k zákazníkovi,“ dodává Markéta Háková.

 

Při výběru produktů do svého portfolia se deelive zaměřuje na vysokou kvalitu materiálů, funkčnost, detail a precizní řemeslné zpracování. Ve své nabídce má značka kousky jako Ondule stolek designérů Jana Plecháče a Henryho Wielguse, koberec Vandr od Durch duo, svícen Hex od Studia Muck či houpací lehátko Lefkada designérky Lindy Vrňákové a mnoho dalších produktů. Práci českých designérů představila značka deelive v loňském roce na Vienna Design Week či letošním veletrhu Ambiente Frankfurt.

 

Se záměrem podpořit české tvůrce byl také v květnu otevřen deelive design store, největší prodejní galerie českého designu v Praze, která prezentuje pestrý kurátorský výběr interiérových doplňků, skla, svítidel, šperků, oblečení, módních doplňků, hraček, knih či kosmetiky od českých designérů a značek včetně pánské módy a módních doplňků.

 

Patří mezi ně vázy a světla od studia Dechem, vázy a šálky od Bisquit, šperky od Zorya, Nastassii Aleinikavy či Janji Prokić, móda značky Leeda či designérky Jaroslavy Jindrákové, kabelky a batohy PBG nebo Braasi a mnoho dalšího. Exkluzivně a pouze v deelive design store jsou k dostání čokolády Rozbíjím se, batohy Ether a móda či doplňky od Zdeňky Imréczeové. „Každý produkt u nás hýčkáme jako umělecké dílo a s láskou prodáváme,“ doplňuje Markéta Háková.

 

Deelive design store je otevřen od pondělí do neděle vždy od 10 do 20 hodin na adrese Smetanovo nábřeží 344/4, Praha 1.

/.