pondělí 3. říjen 2016 0:00

Forever 21 v Praze

Ve čtvrtek 22. září, se poprvé otevřely brány prvního obchodu značky Forever 21 v Čechách. Na VIP akci do Centra Černý Most dorazily přední české osobnosti – známí zpěváci a herci, populární televizní moderátoři i krásné modelky.

„Praha je opravdu překrásné město a my jsme nesmírně rádi, že zde můžeme být a že jsme součástí oslav otevření první prodejny Forever 21 v České republice. Forever 21 není jen tak ledajaká značka, přináší s sebou zcela novou filozofii módy a nakupování," řekl na uvítanou VIP hostům Alexandros Doukas, CEO společnosti Teren Management Europe, exkluzivní franšízy Forever 21 pro východní a střední Evropu, a dodal: „Hravost, svěžest, trendy, autentičnost a cenová dostupnost – to je Forever 21!"

 

Forever 21 přináší do Čech originální módu přímo z přehlídkových mol, inspirovanou slunným Los Angeles. V nové prodejně o rozloze téměř 1 300 m2 naleznete široké spektrum nejnovějších módních trendů. Cílem značky je inspirovat zákazníky k nakupování a poskytovat jim k tomu vzrušující prostředí s nikdy nekončícím tokem těch nejžhavějších módních kousků za skvělou cenu.

 

Včerejší noc však byla pouze začátkem a již brzy budou mít všichni jedinečnou příležitost zažít Forever 21 na vlastní kůži. Slavnostní otevření první prodejny Forever 21 v Praze pro veřejnost oficiálně proběhne v sobotu 24. září v 10 hodin. Čeká vás den plný módy, hudby a překvapení. Prvních 200 návštěvníků navíc získá dárkový poukaz na nákup stylových kousků. Tak přijďte a oslavte s námi nejočekávanější módní událost podzimní sezóny i vy!

 

O Forever 21:

 

Forever 21, Inc., se sídlem v Los Angeles v Kalifornii je módní prodejce dámského a pánského oblečení a doplňků. Značka je známá zejména díky tomu, že svým zákazníkům nabízí ty nejžhavější módní trendy za dostupnou cenu. Pro všechny milovníky módy se stává vzrušujícím prostředím, které denně přináší nové zboží. Společnost byla založena v roce 1984 a dnes Forever 21 provozuje více než 730 obchodů ve 48 zemích světa s maloobchodníky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Číně, Francii, Německu, Hong Kongu, Indii, Izraeli, Japonsku, Koreji, Latinské Americe, Mexiku, na Filipínách a ve Spojeném království. Pro více informací prosím navštivte: www.newsroom.forever21.com