středa 24. srpen 2016 0:00

Návrat k denimu

Střídavé srpnové počasí nenápadně naznačuje, že se blíží barevný a hravý podzim. Období konce léta přináší spoustu možností, jak popustit uzdu kreativitě v oblékání a začít lehce vrstvit. Teplých a veselých barev a vzorů se dočkáme i u nestárnoucího denimu.

Pokud základem podzimních outfitů bude věčný a skvěle kombinovatelný denim, budeme se cítit pohodlně a vkusně. Obchody ve Fashion Arena Prague Outlet - Levi´s, Pepe Jeans, Diesel či GAS jsou již připraveny nabídnout nepřeberné množství džínových kousků pro chladnější závěr léta i první podzimní dny.

 

Pokud se nechcete vzdát šatů a sukýnek, vyberete si skvělé, zajímavě barevně i střihově řešené sukně, šaty i delší tuniky, které jsou s legínami či úzkými džíny neodolatelné. Nenucenou eleganci získá i váš partner, když ho obléknete do džínového saka, bot či džín kombinovaných s koženým páskem.

 

Širokou nabídku denimových kousků také seženete v obchodech Armani Jeans, Calvin Klein, Diesel, Guess, Lee, LeeCooper, Mustang, Versace jeans, Wrangler a dalších.

 

Fashion Arena Prague Outlet nabízí více než 200 značek s 30 – 70% slevou každý den.

 

Otevřeno je od 10:00 do 20:00.