pondělí 30. květen 2016 0:00

Na dovolenou v outfitu z Fashion Areny

Termíny dovolené již máte naplánované a už se jen rozmýšlíte, co si vezmete s sebou? Fashion Arena Prague Outlet vás za skvělé ceny vybaví tak, že budete vypadat báječně a cítit se pohodlně. Ve Fashion Areně je totiž každý den veškeré zboží se slevou 30 – 70 %.

Před letní dovolenou je ideální příležitost pro výběr nových plavek. Vybírat můžete mimo jiné ze značek O´Neill, Lisca či Billabong. A v čem jít na večeři na promenádě podél moře? Na výběr jsou volné a splývavé tuniky, šaty v tělových či světlých barvách doplněné lehkou, světlou kabelkou.

 

Do ní se vejde nezbytný krém či rtěnka a případně i lehký svetřík na večer. To vše najdete ve Fashion Arena Prague Outlet. Na pláži a promenádě můžete mít pohodlné oblečení, ale důležitá je i elegance. Naším tipem vám mohou být například páskové boty na klínu od značky Deliberti.

 

Navíc ve Fashion Areně můžete pořídit i nezbytné sluneční brýle a jemné letní šperky, které váš outfit doplní a skvěle podtrhnou. Pokud hledáte lehké letní kraťásky, navštivte outletový obchod Esprit. V něm najdete mnoho velikostí, střihů a hlavně zajímavých barev.

 

Přinášíme vám letní tipy z Fashion Areny. Vyberte si outfit na pláž, na den či večer, casual nebo třeba sport. Vždy máte z čeho vybírat a vždy budete vypadat skvěle!

TZ FAPO

 

Nanu20hra