úterý 19. duben 2016 0:00

Jarní trendy podle značky Stefanel

Kolekce značky Stefanel pro jaro/léto 2016 je oslavou jedinečné a romantické jemnosti, kterou ukrývá uvnitř svého já každá žena. Esenci ženskosti a její vytříbený styl našli návrháři ve viktoriánském stylu, jehož detaily i funkčnost byly přizpůsobeny potřebám současné moderní ženy. Ucelená kolekce je poctou ženské síle i jemnosti, něžnosti i odolnosti. Nechejte se unášet na vlnách fantazie. Sněte.

Důraz je (napříč kolekcí i jednotlivými prvky) kladen na detaily – Od transparentních materiálů přes zdobná řasení látek, po doplňující detaily, které harmonizují s celkem: tkaničky, květiny, ozdobné spony, výrazné a unikátní knoflíky.

 

Květinové a grafické vzory jsou zkombinovány s důrazem na asymetrické linie a bohémskou siluetu. Inspirace sexy hippie léty sedmdesátými není přehlédnutelná, stejně jako navazující linie na předchozí stěžejní módní období.

 

Část kolekce nazvaná „marinière" se nese v námořnickém duchu, a proto zde můžeme naleznout charakteristické prvky – pruhy různých rozměrů a barev, vzory kotvy, plachetnice či palmy zdobící trička i kalhoty. Oblečte si některý z modelů z této kolekce a rázem se ocitnete na pláži v Portofinu... A stačí tak málo.

 

Pletené zboží, které tvoří zásadní část každé kolekce Stefanel, se vyznačuje pohodlnými objemy a romantickými půvaby. Sázka na kvalitu kašmírového vlákna je sázkou na jistotu. Proto jsou také modely z pletenin nadčasové a v duchu trendu Slow fashion vám budou sloužit dlouhé roky.

 

Také proto jsou textury a barvy zvoleny tak, aby byly vašimi společníky nejen jedinou sezónu, ale staly se láskou – navždy.

MUST HAVE SEZÓNY: Háčkování. Použité v detailu, nebo jako celý vzor. Romantizující vliv představují květinové motivy, něžné vlnky... Své zastoupení má v kolekci i denim a to jak

 

v případě áčkových sukní, dvouřadých sak či kalhot s rozšířenými nohavicemi – „bootcut". Různé odstíny džínoviny spolu korespondují a vytvářejí unikátní kombinace.

 

Barevná paleta kolekce je založena na přírodních odstínech. Modely tak mají barvy smetanově bílé, písku, teplé béžové, khaki nebo modré. Kolekce je okořeněna výraznějšími barvami papáji nebo tmavě červenou.

 

Látky a textilie jsou přírodní a v souladu s hodnotami Stefanel. Klíčovou roli hraje bavlněná krajka, mušelín, len a některé nové příze.

Doplňky jsou charakteristické namixováním různých materiálů – sandály jsou např. zdobeny lankem, tašky s výšivkami a třásněmi jsou vyrobeny z denimu, semiše nebo kůže.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát jeden ze tří voucherů v hodnotě 1000 Kč na produkty značky Stefanel?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

V jakém duchu se nese část kolekce Stefanel nazvaná „marinière"?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 5. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Vyhrává 100., 199. a 299.  správná odpověď.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Stefanel".