pátek 15. duben 2016 0:00

PUMA - DISC slaví 25 let novými modely

Je to už dvacet pět let, kdy PUMA poprvé představila DISC, revoluci v zavazování bot bez využití tkaniček. Nejprve ho světu ukázala na běžecké obuvi, ale postupem času se rozšířil i na městské tenisky a nyní udává trend ve všech směrech. Technologický design nabízí perfektní spojení chodidla s botou, vnitřní stahovací systém zpevňuje nohu a zajišťuje pohodlnější nošení.

 

PUMA v příležitosti oslav připravila čtyři nové modely bot: Red Bull Racing DISC, IGNITE DISC SLEEVE, IGNITE DISC a evoSPEED DISC Spike.

 

Red Bull Racing DISC je nová minimalistická bota z šedé perforované poskytuje úžasný pocit pohodlí. Pevná konstrukce a technologie DISC jsou zárukou toho, že bota skvěle padne a nikde netlačí. Stahovací systém je lehčí a menší než kdykoliv předtím, takže ho rychleji a snáze utáhnete.

 

Sportstylová bota IGNITE DISC SLEEVE je spojením speciální a pohodlné pěny IGNITE a upraveného a zmenšeného systému DISC. Minimalistická horní část boty nejrychlejší atlety světa, včetně Usaina Bolta, Asafy Powella či Jenny Prandini. Bota doslova obalí chodidlo a zajistí jeho stabilitu během zlomku sekundy. Aerodynamická syntetická svrchní vrstva Clarino zpevňuje nohu a udržuje chodidlo pevně na ploše pro ještě lepší podporu.

 

IGNITE DISC je určená pro všechny vášnivé běžce a propojuje technologickou ikonu v podobě pěny IGNITE s upraveným a menším systémem DISC. Je odpovědí na věčný problém, jak to udělat, aby se mi při běhu nerozvazovaly tkaničky. Nový styl posouvá běžeckou obuv zase o krok dopředu.

 

Tretra evoSPEED DISC Spike je určená i pro ty nejrychlejší atlety světa, včetně Usaina Bolta, Asafy Powella či Jenny Prandini. Bota doslova obalí chodidlo a zajistí jeho stabilitu během zlomku sekundy. Aerodynamická syntetická svrchní vrstva Clarino zpevňuje nohu a udržuje chodidlo pevně na ploše pro ještě lepší podporu.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát stylové dámské triko vel. M?

 

 i001

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kolik let slaví na trhu značka Puma?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 5. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Vyhrává 199. správná odpověď.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "puma".