středa 14. říjen 2015 0:00

Tip: Helly Hansen’s Stockholm Boty, ochrana a styl v elegantním a moderním designu

 Helly Hansen vždy aspiruje na procházky na nejkrásnějších přírodních přehlídkových molech. Je ale pravdou, že většina z nás žije a pracuje ve městech. Vysoce výkonná bota Stockholm pojí outdoor tradici, městský styl, a ochranu proti chladu tak, aby udržela vaše nohy sebejisté a skvěle vypadající, když objevuje svou městskou džungli.

Stockholm vychádzí ze 138-leté tradice Helly Hansen ve vývoji produktů do nevlídného počasí. Módní bota teniskového stylu si poradí v dešti i na suchu a zosobňuje norský značce zakořenený skandinávský design. Helly Hansen kombinuje svoji oslavovanou výkonnou technologii se stylovým designem, aby vás udržel v teple, komfortu a kompletně chráněné ve vlhkých nebo zasněžených podmínkách.

 

Stockholm má vodu-odpoudivé vlastnosti, odolává počasí a udržuje chůzi jistou na mokrém nebo zledovatělém povrchu. Svršek z Nubuk kůže poskytuje solidní ochranu proti počasí, zatímco Helly Grip™ podrážka udržuje vaši chůzi pevnou na ledových chodnících. Stockholm plstnatý vnitřek zajistí teplo, a EVA mezipodešev chrání chodidla od následků opakovaných tvrdých nárazů při chůzi. Plně utěsněné švy zabezepčí, aby dovnitř nepronikl žádný déšť ani rozbředlý sníh.

 

Stockholm

 

Jestli prší nebo svítí slunce, tyto módní stylové boty teniskového stylu jsou zosobněním skandinávského designu. Zima by přece nebyla kompletní bez sněhu a ledu — a tyto ochranné a lehké boty zvládnou tyto podmínky s lehkostí.

 

Svršek:

 

* Vodě-odpudivá, jemně broušená Nubuk kůže

* Polstrovaný límec boty

* Koženná ochrana paty

* Utěsněné švy

 

Mezipodešev:

 

* Ochranné gumové lemování chránící kůži proti odření ("cupsole" konstrukce)

* Odnímatelná EVA pohodlná vložka

Podrážka:

* Helly Grip guma

 

O Helly Hansen

Založena v Norsku v roce 1877, Helly Hansen pokračuje ve vývoji svého vybavení jako směsi skandinávského designu a poznatků čerpaných ze života v jedněch z nejtvrdších podmínek na Zemi. Značka představuje optimální kombinaci výkonu a stylu, poskytuje trvalou ochranu a umožňuje profesionálům vydělávat na své živobytí na oceánech a horách po celém světě.

 

Společnost má dlouhý seznam inovací, které uvedla na trh jako první - včetně první pružné a nepromokavé tkaniny před více než 130 lety, první fleecové látky v 60. letech minulého století, první technické základní vrstvy vyrobené z Lifa® Stay Dry Technologie v sedmdesátých letech a v současnosti oceňovanou a patentovanou technologii regulace teploty H2Flow.

 

Helly Hansen je světovým lídrem v oblasti oblečení určeném pro plachtění a jachtaře. Jejich lyžařské uniformy nosí více než 50.000 profesionálů a horských vůdců ve více než 100 lyžařských střediscích po celém světě, stejně jako národní lyžařské týmy, olympionici a nároční outdooroví nadšenci. Značkové svrchní oblečení, základní vrstvy, sportovní oblečení a obuv se prodávají ve více než 40 zemích světa.