čtvrtek 24. září 2015 0:00

Soutěž Helly Hansen WeLoveRain vyzývá k venkovním hrám

V Norsku, kde byla v roce 1877 značka založena, je déšť součástí každodenního života. Skandinávci milují déšť, protože dokáže změnit každodenní outdoorové aktivity v pulzující dobrodružství. Nedovolte, aby Vám přechod léta do podzimu bránil v dalších dobrodružstvích. Zapojte se do soutěže! Každý týden Vám Helly Hansen na instagramu představí novou deštivou výzvu. Abyste se mohli zúčastnit, označte svůj příspěvek hashtagem #HellyHansen a #WeLoveRain a soutěžte o prémiovou pláštěnku od Helly Hansen.

Neexistuje něco takového jako špatné počasí; jenom špatné oblečení. Obsáhlá kolekce oblečení Helly Hansen do deště z kolekce podzim/zima 2015 je charakterizována čistými skandinávskými designy, které Vás spolehlivě ochrání bez ohledu na počasí či příležitost. Týdenní ceny do soutěže obsahují outdoorovou parku Universal Moto Jacket, moderní pláštěnku navrženou tak, aby pohodlně překryla další možnou výhru – běžnou bundu Mercer CIS Coat, a modernizovanou rybářskou bundu s poutavým potiskem W Lyness Insulated Coat.

 

Potřebujete inspiraci, jak čelit dešti? Podívejte se na sdílená dobrodružství ostatních účastníků na www.hellyhansen.com/weloverain .

 

Interaktivní soutěž #WeLoveRain běží od 21. září do 12. října 2015.

 

O Helly Hansen

Značka byla založena v Norsku v roce 1877. Helly Hansen vyvíjí oblečení jako kombinaci skandinávského designu a poznatků čerpaných ze života v jedněch z nejtvrdších podmínek na Zemi. Značka představuje optimální kombinaci výkonu, ochrany a stylu. Pokrokový design Helly Hansen skvěle chrání a umožňuje profesionálům, aby si vydělávali na své živobytí na oceánech a horách po celém světě.

 

Společnost s dlouhým seznamem inovací, které uvedla na trh jako první - včetně první pružné a nepromokavé tkaniny před více než 130 lety, první fleecové látky v roce 1960, první technické základní vrstvy vyrobené z Lifa® Stay Dry Technologie v sedmdesátých letech a v současnosti oceňovanou a patentovanou technologii regulace teploty H2Flow. Helly Hansen je světovým lídrem v oblasti oblečení určeného pro plachtění a jachtaře.

 

Je také oficiálním partnerem a dodavatelem uniforem pro více než 100 lyžařských středisek a jejich horských vůdců, používá ji více než 50.000 horských profesionálů po celém světě, stejně jako národní lyžařské týmy, olympionici a nároční outdooroví nadšenci. Značkové svrchní oblečení, základní vrstvy, sportovní oblečení a obuv se prodávají ve více než 40 zemích světa. Chcete-li se dozvědět více o Helly Hansen a jejich nejnovějších kolekcích, navštivte www.hellyhansen.com.