středa 23. září 2015 0:00

Nemáte v šatníku nic na sebe pro nadcházející podzim a zimu? Helly Hansen vám přináší skvělé tipy

Norská značka Helly Hansen nevyrábí jen outdoorové oblečení, byť je lídrem v oblasti oblečení pro jachtaře či vášnivé lyžaře a profesionální horské vůdce. Především se ale zaměřuje na oblečení s širokým využitím, od nošení ve městě až po procházky do přírody, neboť představuje jedinečnou kombinaci optimální ochrany a pokrokového stylu a skandinávského designu. Helly Hansen vyrábí oblečení, ve kterém se cítí dobře všichni, kteří milují aktivní způsob života a tráví spoustu času venku. A je jedno, zda je to ve městě nebo v přírodě.

 

A pro nadcházející sezónu podzim/zima 2015/2016 připravila značka Helly Hansen novou kolekci, která kombinuje působivý skandinávský design s módním střihem a výkonnou technologií oděvů i obuvi. Oděvy této značky jsou určeny pro všechny věkové kategorie a patří k těm značkám, u kterých je možné obléci celou rodinu. Specializuje se i na sportovní oblečení, a to i do extrémních podmínek. Proto v nabídce najdete bundy, boty, funkční prádlo, teplé mikiny či ponožky. A kromě toho, že jsou kousky od Helly Hansen efektní, tak jsou i efektivní. Podívejte se na naši fotogalerii.

Efektní i efektivní

 

Helly Hansen je také oficiálním partnerem a dodavatelem uniforem pro více než 60 lyžařských středisek. Podobnou akvizici získala už i v Česku – od zimní sezóny 2015/16 bude oblékat celý personál a lyžařskou školu Skiareálu Lipno. Stejně tak dodává lyžařské oblečení pro českou delegaci na lyžařském kongresu ISIA v létě 2015 v Argentině.

 

Je také oficiálním partnerem a dodavatelem uniforem pro více než 60 lyžařských středisek. Podobnou akvizici získala už i v Česku – od zimní sezóny 2015/16 bude oblékat celý personál a lyžařskou školu Skiareálu Lipno. Stejně tak dodává lyžařské oblečení pro českou delegaci na lyžařském kongresu ISIA v létě 2015 v Argentině. - See more at: http://snow.cz/clanek/3459-helly-hansen-dalsi-severska-znacka-prichazi-na-cesky-trh#sthash.7Ne76xb4.dpuf

Věděli jste, že...

 

Módní společnost Helly Hansen založil norský námořní kapitán Helly Hansen, který v roce 1877 začal vyrábět současně nepromokavé, ale ohebné tkaniny určené pro profesionální námořníky.

 

Na moři byl Hansen od svých čtrnácti let. Ve věku 35 let začal se svou ženou Maren Margarethe vyrábět nepromokavou látku, ze které šili bundy, kalhoty, klobouky. Plátno bylo hrubé a namočené ve lněném oleji, proto bylo také tak odolné. Tento nápad se velice rychle ujal a během pěti let se výrobky prodávaly, kam je jen informace dostala. Bylo jich do této doby vyrobeno neuvěřitelných deset tisíc kusů. Dnes je Helly Hansen jednou z nejpopulárnějších skandinávských značek, kterou využívají sportovci, profesionálové v různých oborech i milovníci volnočasových aktivit.

 

www.hellyhansen.com