pondělí 7. červenec 2014 0:00

Kerestešová se vsadila s muzikanty! Zahrají kvůli ní na Adama?

Andrea Kerestešová a mladí pohlední kluci z hudebního dua Make My Heart Explode spolu jedou v divoké sázce. Koukněte se, jak vypadalo jejich setkání!

 mmhe keretesova2 0

Andrea Kerestešová a mladí pohlední kluci z hudebního dua Make My Heart Explode spolu jedou v divoké sázce. Koukněte se, jak vypadalo jejich setkání!

Přispěj kapele s Andreou!

„Když nám přispějete na bubny, zahrajeme vám na Adama,“ nechali se odvážně slyšet mladí muzikanti z kapely Make My Heart Explode. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Andrea Kerestešová, slovenská herečka a modelka, kapelu okamžitě kontaktovala, uzavřela s nimi oficiálně sázku a jako první oficiálně přispěla na start-upu Přispějmi.cz na nové bubny.

Když veřejnost přispěje na ony nové bubny a částka bude stačit na jejich koupi, kluci z kapely budou muset vystoupit na letním koncertě na Staroměstském náměstí zcela „na Adama“. „Kluci jsou šikovní a jejich hudba mě baví. Ráda přispívám na dobrou věc, a když to má navíc tuto třešničku v podobě odvážně sázky, tak neváhám. Jsem zvědavá, zda ji vyhraju,“ nechala se slyšet půvabná herečka.

Patronka kapely má k hudbě velmi blízko, její partner Mikoláš Růžička je známý hudebník, jeden z členů skupiny Republic of Two, která byla oceněná Andělem jako Objev roku 2010. Na plnění sázky se prý přijde podívat na vlastní oči. Ta navíc dostává větší grády tím, že se na koncertě bude točit i speciální videoklip.

Kde nejsou peníze, není muzika

Ve světě už dávno probíhají projekty, díky nimž můžete přispět komukoliv nadanému a talentovanému na to, aby se splnil jeho sen. Pražská kapela Make My Heart Explode, známá svými chytlavými až snovými melodiemi, odhodila zábrany a zapojila se do tzv. crowdfundingu (získávání peněz formou sbírky) po vzoru dalších kapel. Vsadila se se svými fanoušky a s herečkou Andreou Kerestešovou v novém projektu Přispěj kapele.

Make My Heart Explode

MMHE za sebou už mají spousty odehraných koncertů, dělali předskokany britské popové senzaci HURTS na vyprodaném koncertě v pražské Lucerně a jejich první album křtila i Dara Rolins.

Jak můžete přispět? Přispěj kapele je projektem nového start-upu Přispějmi.cz, který má jediné poslání - zdarma lidem usnadnit darování a vybírání dárků. Služba je založena na jednoduchém principu komunitního financování skrze smluvené nakupovací servery. Klikněte tedy na odkaz makemyheartexplode.prispejmi.cz a přispějte kapele MMHE, která Vám za odměnu pošle své nové album a splní svou odvážnou sázku. Pokud se nevybere celá částka, peníze k vám dorazí zase zpátky.