úterý 23. říjen 2018 0:00

Dlouho očekávaný koncertní debut zpěváka Mikolase Josefa!

Historicky nejúspěšnější Čech v nejsledovanější hudební události světa Eurovision Song Contest se stal senzací nejen v Čechách, ale i ve světě. Jediný Čech, kterého kdy podepsala nahrávací společnost Sony RCA, ta zastupuje například Britney Spears nebo Justina Timberlakea, předvede ve Fóru Karlín svoji vlastní unikátní show. Fanoušci se mohou těšit na dosud nevydanou zpěvákovu tvorbu, kterou uslyší v Praze úplně poprvé! 
Vlastní koncert Mikolas předvádí až po osmi letech své kariéry. "Věděl jsem, že až přijde den, kdy budu dělat vlastní koncert, tak to musí být jedna z nejlepších show, co tu kdy byla. I to je hlavní důvod, proč si na něj lidé museli tak dlouho počkat. Uvidíme se již brzo ve Fóru Karlín!"říká k tomu Mikolas Josef.
Cela audiovizuální show bude doprovázena kapelou, tanečníky, gospelovým sborem a dalšími překvapeními, které zatím zůstávají v utajení. Kromě toho se diváci mohou těšit na dosud nezveřejněný dokument o Mikolasově životě před úspěchem, kdy Mikolas začínal jako zpěvák na ulici. "Dlouhých 8 let jsem čekal na to, až budu schopen poskytnout světovou show a to kromě světelné a taneční hlavně muzikantskou. Poprvé zazní písně, které se předtím nikde neobjevily," prozradil zpěvák.
 Mikolas už několikrát ukázal, že nejen své songy, ale i vidioklipy dělá jinak. Ne podle zavedených tuzemských standardů. Proto i jeho první koncert bude spíše srovnatelný se zahraniční, než domácí produkcí. Show s názvem My Name Is Mikolas Josef bude koncertem, který si rozhodně nenechte ujít. "Jméno koncertu "My Name is Mikolas Josef" jsem zvolil proto, že by měl odrážet mě nejen jako skladatele, či producenta, ale také autora koncertu," dodal Mikolas. 
Předprodej fanoušky dlouho očekávaného koncertu bude zahájen v pondělí 22. 10 v 19:00. "Samotného mě velmi zaskočilo, jaký zájem je o lístky a to ještě předtím, než se objevili v předprodeji. Jsem rád, že můj první koncert bude v zemi, kde jsem skutečně doma," říká Josef. Vzledem k faktu, že Mikolas je český nejvlivnější influencer, se očekává velký zájem o vstupenky. Ve velmi omezeném počtu budou možny zakoupit i vstupenky s osobním setkáním s Mikolasem.  "Jak je to zvykem u mých kolegů v zahraničí, hodlám také nabídnout možnost se se mnou po koncertě krátce setkat a být tak fanouškům ještě blíž. Navíc jsem si pro každého z nich překvapil malé překvapení," uzavírá Mikolas Josef.

 

 
Kredit: Archiv M.Josefa