pátek 24. listopad 2017 0:00

Lavi pokřtil DVD Vyšehrad a porazil Řepku se zelenkou ve fotbálku

Jakub Štáfek pokřtil DVD Vyšehrad s fotbalisty Tomášem Řepkou a Lukášem Zelenkou. Ve fotbálku je pak porazil. „Seriál není pravdivý. Maximálně z 90%," ohodnotili Vyšehrad fotbalisté.

Jakub Štáfek, představitel zhýralého fotbalisty Laviho ze seriálu Vyšehrad, pokřtil DVD s populárním seriálem přímo na zeleném pažitu klubu FK Slavoj Vyšehrad. Křtu se zúčastnil i herec Jiří Ployhar, který hraje Laviho trenéra, a bývalí fotbalisté a reprezentanti Tomáš Řepka a Lukáš Zelenka. Všichni si pak spolu zahráli i fotbálek.

 

Jakub Štáfek alias Lavi se ale tváří v tvář drsnému obránci Tomášovi Řepkovi necítil na opravdový fotbal a raději si v šatně zahráli táhlíčkový fotbálek. Tady naopak Lavi projevil svoje zkušenosti z barů a v herecké dvojici s Jiřím Ployharem nedali fotbalistům šanci.

 

Řepka i Zelenka jsou jedni ze skutečných fotbalistů, kteří se v seriálu objevili. „Já jsem ten seriál na začátku nenáviděl," překvapil všechny Tomáš Řepka. „Pak jsem se u něj začal bavit, takováhle legrace z fotbalu tady vlastně chybí. Každopádně někoho, jako je Lavi, bych já do týmu nechtěl."

 

„Já naopak od Tomáše jsem seriál sledoval od začátku a byl jsem úplně nadšenej," říkal Lukáš Zelenka. „Samozřejmě, že se někdy po zápasech slavilo, ale někoho jako je Lavi si nevybavuju.

 

Ten seriál, není pravdivej. Maximálně tak na 90%," pobavil všechny Zelenka.

 

Ke své roli se vrátil i samotný Štáfek. „Bylo hodně zajímavý hrát takovýho dementa. Má to ale i druhou stranu, protože lidi si vás s takhle výraznou rolí spojují i ve skutečnosti."

 

Nikdo z přítomných nepotvrdil, ale ani nevyloučil druhou řadu seriálu. „Na něčem pracujeme, ale nechceme slíbit nic, co bychom pak třeba nedodrželi. Ale bude to i s Lavim."