neděle 22. duben 2018 0:00

Unikátní produkty Pharma MKL přináší zdraví a krásu

Společnost Pharma MKL vznikla před dvěma lety s cílem přinášet na slovenský a český trh vysoce kvalitní farmaceutické produkty, které pomáhají udržet zdraví, kondici, kvalitu a krásu života. Prvními unikátními přípravky jsou kyselina hyaluronová v tekuté formě a tekutý kolagen ve formě peptidů.

Oba produkty slouží ke zlepšení a udržení zdraví i mladistvého vzhledu. Velkou předností je jejich skupenství, užívají se perorálně (vypijí se), což znamená, že se opravdu vstřebají do těla a působí zevnitř směrem ven.

 

Kolagen je tělu přirozená bílkovina, která je základní stavební látkou všech podpůrných tkání - tvoří kosti, svaly, klouby, šlachy, ale i kůži, vaziva, chrupavky. V dospělosti tělo jeho tvorbu postupně snižuje a v průběhu přibývajících let začíná kolagen scházet, objevují se vrásky, zhorší se kvalita vlasů a nehtů, začnou bolet klouby.

 

Kyselina hyaluronová se zjednodušeně řečeno stará o to, aby byla dostatečná hydratace všude, kde je to potřeba. I její produkce v těle však se stoupajícím věkem klesá (kolem čtyřicítky jí už tělo nevyrobí ani z poloviny tolik, kolik potřebuje) a vypadá to, že snaha udržet si pevnou pleť a hybnost a těla jako v mládí je marná.

 

Stárnutí a s ním spojené nepříjemnosti se úplně zastavit nedají, ale díky dodání kolagenu a kyseliny hyaluronové se dají zpomalit! Pharma MKL přichází s unikátními výrobky, které vám v prodloužení mladistvého vzhledu i zachování pružných kloubů pomohou.

 

Hyalurmed

 

Čirá kyselina hyaluronová, určená k pití, je klinicky testována a vyráběna ve Francii. Už po týdnu užívání výrazně zlepšuje stav opotřebených kloubů, kromě nich vyživuje i kosti a svaly. Má analgetické a protizánětlivé účinky. Užívání Hyalurmedu se projeví i na zlepšení stavu pokožky, která je hydratovanější a vypnutější. Molekuly kyseliny absorbované v organismu "umí" vyhledat přesné místo, kde chybí a vyplní ho, čímž mizí i vrásky, skvrny a drobné jizvy. Hyalurmed tedy pomáhá od bolesti opotřebených kloubů, vrací do nich život zevnitř a zvenku je vidět omlazení

 

Optimal Collagen

 

Tekutý kolagen ve formě peptidů se také užívá perorálně, díky čemuž se absorbuje do těla až na 99%. Kromě vysoce kvalitních kolagenových peptidů obsahuje také kyselinu hyaluronovou, vitamin C, folát a zinek na podporu tvorby svalové hmoty, podporu zdraví kloubů, pokožky a vlasů. Přispívá k dobře fungujícímu imunitnímu systému a pomáhá při snaze udržet si optimální hmotnost. Opět je to farmaceutický preparát, který slouží jak zdraví, tak kráse.

 

Aktivní hyaluronové obličejové sérum

 

Společnost Pharma MKL se zaměřuje také na anti-agingové produkty top kvality. Okamžitého liftingu pro obličej se dá dosáhnout i v domácím prostředí používáním aktivního hyaluronového séra na obličej, které kromě kyseliny hyaluronové obsahuje aktivní rostlinné výtažky a výtažky z ovsa, takže pleť nejen dokonale hloubkově zavlaží a vypne, ale také ji zklidní. Pomáhá při akné a růžovce, redukuje vrásky, pigmentové skvrny a eliminuje škody napáchané UV zářením.

 

Oční krém s kolagenem

 

Dalším top anti-agingovým produktem v portfoliu Pharma MKL je oční krém COLLAGEN EYEREVIVE. Jeho účinky ocení nejen dámy v letech, ale i mladé dívky, protože pomáhá bojovat i proti tmavým kruhům pod očima. Samozřejmě, v první řadě zpomaluje stárnutí buněk, zvyšuje vitalitu jemné pokožky očního okolí a víček a díky obsahu tělu přirozenému peptidu Argierline, který účinně napodobuje působení botoxu, dochází v partiích kolem očí k postupnému snižování svalového napětí, a tím k odstranění vrásek. Ani nové se už tvořit nebudou.