pondělí 20. březen 2017 0:00

Objevte omlazující sílu vzácných olejů v nové řadě BEAUTY ELIXIR

Představte si pleťovou péči jako pohlazení. Péči, která zvláčňuje pleť, chrání ji před stárnutím a vysušováním a udržuje v buňkách energii, aby pleť zářila. Taková je nová řada BEAUTY ELIXIR, luxusní pleťová péče určená ženám od 35 let. Její tajemství spočívá v omlazujících účincích vzácných olejů a unikátních ingrediencí.

Astrid věří, že za krásou českých žen nestojí jen hodiny strávené před zrcadlem, ale i to, jak se cítí uvnitř. Přináší proto výsledky výzkumu, kterého se účastnilo více než 500 žen a ve kterém zjišťoval, jak Češky pečují o svou pleť a co jim pomáhá cítit se lépe. Abychom mohly zářit, je důležitá naše spokojenost a sebevědomí. Astrid proto přináší také jednoduché tipy lektorky osobního rozvoje, díky nimž si každá žena může vybudovat osobní hrdost a vyrovnanost. Protože Češky si to zaslouží, jsme přece okouzlující!

 

Češky a péče o vnější i vnitřní krásu


Co stojí za krásou českých žen, o které se mluví po celém světě? Co nám pomáhá nejen dobře vypadat, ale i cítit se skvěle? Astrid věří, že krásu tvoří kromě pravidelné péče o pleť i péče o naši vnitřní pohodu a vyrovnanost. Jaký vztah dokážeme mít samy k sobě a k okolí?

 

Astrid se ve výzkumu zeptal více než 500 českých žen a zde jsou jeho výsledky:
• 99 % žen pečuje o svou pleť. Většině žen péče zabere do 15 minut denně. Se zvyšujícím se věkem se však zkracuje čas, který ženy péči o pleť věnují!
• 98 % žen se shoduje, že vyrovnané a spokojené ženy jsou pro okolí přitažlivější. K vnitřní spokojenosti jim pak napomáhá čas strávený s rodinou, pomoc blízkým a péče o ně, dostatek spánku a zdravý životní styl.
• 85 % žen považuje ženy, které pečují o své okolí, za vyrovnanější a spokojenější.
• 76 % žen se shoduje, že jejich vnitřní rozpoložení se odráží na vzhledu pleti.
• 71 % žen dá při nákupu kosmetiky na doporučení ostatních. Největší inspirací jsou pro ně přátelé, rodina, pro ty mladší pak i oblíbená bloggerka či youtuberka.

 

Tajný recept Terezy Maxové


„Péči o pleť se, jako asi každá žena, snažím nezanedbávat. Mám ráda přirozenost a ocením, když
mi kosmetika dokáže ušetřit čas. Důležité je dobře se odlíčit a hydratovat. Proto jsem si oblíbila čisticí olej BEAUTY ELIXIR, který šetrně odstraní make-up a zároveň pleť vyživí."

 

„Když je člověk vyrovnanější a spokojenější, odrazí se to i na vzhledu. I obyčejné věci jako spánek,
procházka, dobrá knížka, sklenička vína nebo stará česká komedie můžou být nejlepším receptem na
krásu. Prostě najít si čas na věci, které vás těší a dělají vám radost."

Denisa Dědičová: Zářit navenek můžeme jen ve chvíli, kdy záříme i uvnitř


Začněme samy u sebe, to máme ve svých rukou! Jaké jsou naše hodnoty? Naše přesvědčení? Vzpomeňme si, jaké zásadní okamžiky jsme v našich životech zvládly překonat. I tyto chvíle nám pomohly být silnější. Je čas si sebe začít vážit!


Buďme inspirací! Sobě i ostatním. Není nutné se usilovně snažit a být za každou cenu zajímavá, nejlepším příkladem pro okolí je totiž naše přirozenost a spokojenost.


Ať už pečujeme o rodinu či zrovna pomáháme kamarádce, naše životy jsou plné lásky. Uvědomme si ji a radujme se z ní. Čím více pomáháme, čím více lidí inspirujeme a čím více životů ovlivníme, tím větší radost ze života máme a tím víc záříme. Taková nekonečná smyčka inspirace.

 

Tipy, jak být spokojená
• Začněme samy u sebe – Vaše hodnoty a přesvědčení jsou základním stavebním kamenem pro spokojenost.
• Buďme inspirací – Díky své přirozenosti a spokojenosti můžete zářit i navenek.


• Buďme hrdé – Hrdé můžete být na spoustu věcí. Třeba na to, že nezištně pomáháte ostatním bez nároku na odměnu. Čím víc radosti budete rozdávat, tím větší radost ze života budete samy mít.

 

Denisa Dědičová je lektorkou osobního rozvoje ve vzdělávacím institutu GrowJOB. Specializuje se na téma osobní hrdosti, osobní vize a zejména spokojenosti. Společně se svými kolegy také pomáhá klientům bojovat s prokrastinací. Je autorkou kurzu Hodnotový učitel, který pomáhá zlepšovat český školský systém, a spoluzakladatelkou Konference WO.men, nefeministické konference pro ženy.

 

Produkty nové řady BEAUTY ELIXIR


Nová řada BEAUTY ELIXIR obsahuje vzácné oleje, které pomáhají pleť vyživovat, hydratovat a chránit ji před příznaky stárnutí. Objevte sílu arganového, makadamového, mandlového, pistáciového, olivového a meruňkového oleje!

 

BEAUTY ELIXIR Hedvábný čisticí pleťový olej


Hedvábný čisticí pleťový olej v sobě kombinuje sílu pistáciového, meruňkového, olivového a mandlového oleje. Nabízí luxusní a vysoce účinné čištění pleti. Odstraňuje veškeré nečistoty i make-up z tváře, očí a rtů. Jeho složení se vzácnými oleji, bisabololem a vitaminem E pomáhá udržovat ochranný film pleti a zabraňuje jejímu vysušování. Dodává pleti hedvábnou jemnost, vláčnost a mladistvý vzhled. Zanechává ji dokonale čistou a rozjasněnou s pocitem hydratace.


BEAUTY ELIXIR Denní a noční krém proti vráskám


Denní a noční krémy proti vráskám BEAUTY ELIXIR v sobě spojují sílu tří vzácných olejů − arganového, makadamového a mandlového, které mají jedinečné vyživující, zvláčňující a ochranné vlastnosti. Krémy jsou obohacené o unikátní složku PRO-ELASKIN, komplex proti vráskám a stárnutí pleti, který podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, zlepšuje její pružnost a pevnost a přispívá k udržení optimální hladiny hydratace. Pleť je pak dokonale vyhlazená, hedvábně jemná, vláčná a ženy mohou zářit.

 

Astrid pečuje o krásu českých žen již 170 let. V minulosti spolupracoval s věhlasnými značkami typu Dior či Schwarzkopf. Od loňského roku prochází velkými změnami, v rámci kterých se jeho produkty dočkaly inovovaného složení i designu. Přichází ale i s výrobky zcela novými, které reagují na nejnovější trendy v péči o pleť. Již v loňském roce započal také spolupráci s Terezou Maxovou, která se stala tváří značky, a zároveň Astrid se stal partnerem jejího charitativního projektu Teribear.