středa 15. únor 2017 0:00

Kosmetické novinky

Rok 2017 bude ve znamení převratných kosmetických změn - společnost AVON, která je jedničkou na českém trhu v dekorativní kosmetice, uvádí dvě unikátní řady dekorativní kosmetiky!!! AVON TRUE a mark. Mimořádně kvalitní složení, nadčasový design, nejlepší vychytávky - to je dekorativní kosmetika od AVONU!

Nejnovější trendy, minimalistický městský design, který je fun, jednoduchý, ale vysoce účinný. mark. = značka, která nabízí každé trendy dívce a ženě vytvořit svůj speciální styl, svoji vlastní značku.

 

Tváří značky mark. pro český trh je mladá a talentovaná herečka Sabina Rojková. Sabina Rojková je divadelní, filmová a seriálová herečka, která se proslavila hlavně díky roli Viki v seriálu Ulice nebo Marušky v pohádce Tři bratři. Sabina se nebojí barev a trendů a jejím snem vždy bylo umět používat dekorativní kosmetiku a vyčarovat si tak každý den jiný look. I díky tomu jsme si ji vybrali jako tvář mladistvé kosmetiky mark., která nabízí širokou paletu odstínů a nabízí tak všem ženám neomezené možnosti v líčení.

 

AVON TRUE. Značka, která nechá vyniknout vaši přirozenost, zazářit vaše osobní kouzlo a šarm. Je jako lehký závoj ženskosti a elegance, který když si přes sebe přehodíte, dodá vám pocit výjimečnosti a jistotu. Jistotu, že vypadáte dobře a přitom jste to pořád vy. Kdo jiný by mohl být její tváří, než česká herecká ikona Jitka Schneiderová? „Čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, jak je pro mě důležité být sama sebou, být krásná pro sebe," svěřuje se herečka. „Líčím se méně, ale možná rafinovaněji. Já věřím na vnitřní krásu, ale co s ní, když nezáří ven?"

 

S naším oficiálním vizážistou Pavlem Bauerem se Jitka zná už dvacet let. Líčil ji dokonce na svatbu. „To on mě naučil, jak správně stínovat make-up. Kdysi mi řekl: Jitko, čím méně, tím lépe. Vždycky si vyber buď oči, nebo rty. Když budeš líčit výrazně oboje, bude to působit těžce. A to si pamatuju dodnes. Držím se toho a musím říct, že to funguje.

 

„Znám už spoustu triků, jak ze sebe vykouzlit přirozenou a svěží Jitku," svěřuje se herečka. „Správný odstín make-upu, rozjasňovač pod oči a rtěnka umí prostě zázraky. Zároveň jsem ale ráda sama sebou. Znám se a vím, že je mi v životě opravdu hezky. A AVON TRUE mi pomáhá tenhle balanc v každodenním životě krásně udržovat."