středa 9. listopad 2016 0:00

Eva Decastelo a Míša Nosková vyhlásily nesmiřitelný boj vráskám

Minulý týden navštívily Kliniku krásy Anděl kolegyně a dobré kamarádky Eva Decastelo a Míša Nosková. Obě dámy jsou velice pracovně vytížené a jejich pleť se pod vlivem nedostatku spánku a líčidel nemá šanci zregenerovat. Ačkoliv jsou holky v nejlepších letech, bojí se, že takové vypětí se na jejich tvářích brzy projeví a společně se rozhodly absolvovat facelifting na smíchovské klinice krásy.

„V současné době hraji v šesti muzikálech a další dva (Rocky a Ples upírů) se chystají. V práci jsem nonstop, a když zrovna nehraji, tak zkouším, nebo vyučuji. Divadelní líčení je pro pleť obrovská zátěž, neposkytuje žádnou hydrataci ani výživu a pokožka pod ním nedýchá. Také při práci hodně používám mimiku a mám pocit, že na svůj věk bych mohla mít pleť mnohem lepší a bez vrásek.“ vysvětluje Míša, důvod proč se rozhodla proceduru podstoupit.

 

Facelifting je neinvazivní ošetření, jehož účinky jsou vidět hned po prvním sezení nebo spíše ležení, protože nejen že je to procedura bezbolestná, ale i velmi pohodlná a relaxační. Dochází při ní ke stimulaci kolagenových vláken v pokožce pomocí radiofrekvence a ultrazvuku a stáčí pouze čtyři opakování.

 

Tato technologie vyhovuje i moderátorce, modelce a herečce Evě Decastelo, která žádné operativní kosmetické zákroky a botox podstupovat nechce, takže tato bezbolestná procedura je pro ni ideální. „Každá žena od pětadvaceti by o sebe měla nějak pečovat, nemám ani nic proti plastickým operacím, ale zkrátka to není nic pro mě.“ říká Eva, která se nám pochlubila, že i v jejích osmatřiceti letech ji na ulici zastavují lidé a ptají se, jak to dělá, že vypadá tak mladě.

 

,,V dnešní době už se pro krásu nemusí trpět, ale péči si můžete užít a ještě si u toho můžete podrbat s kámoškou." tvrdí majitelka Kliniky krásy Anděl Alena Jírů.

 

Foto: Klinika krásy Anděl