středa 26. říjen 2016 0:00

Yves Rocher představil novinku v péči o pleť - Elixir Jeunesse

Kosmetika francouzské značky Yves Rocher se vyznačuje vysokou kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny z rostlinných výtažků. Firma nepoužívá žádné živočišné přísady a netestuje na zvířatech. Výrobky se testují v laboratořích patentovanými metodami a pak je na sobě zkoušejí dobrovolnice, které za odměnu získají vybrané produkty.

Týmy odborníků z Yves Rocher cestují po světě a hledají stále nové účinné rostlinné látky. Nyní na Madagaskaru objevili rostlinu Aphloia theiformis, která je základní surovinou pro nové sérum Elixir Jeunesse.

 

Základem Elixiru Jeunesse je vysoce koncentrovaný výtažek z aphloie, který působí v přirozeném souznění s pletí a pomáhá bojovat proti vnějším vlivům urychlujícím stárnutí pleti jako je například znečištění ovzduší a UV záření.

 

Také pomáhá zahánět příznaky únavy a stresu. Pokožku dokáže detoxikovat, revitalizovat a zmírnit projevy stárnutí. Již po prvním měsíci používání se pleť rozjasní a vrásky jsou méně viditelné. Účinnost séra Elixir Jeunesse je podpořena texturou nové generace, která vyniká vysokou koncentrací aktivních látek a schopností optimálně pronikat do pokožky a rychle se vstřebávat. Souznění s pletí se odehrává na třech úrovních – proniknutí, rozptýlení a metabolizace.

 

Sérum je z 94% tvořeno složkami přírodního původu, neobsahuje žádné silikony, parabeny, minerální oleje ani barviva.

Flakon má ve svém uzávěru pipetu, která umožní ideální a hygienické dávkování a po aplikaci se sérum jemně vmasíruje do pokožky.

Výtažky z aphloie obsahuje také zjemňující olej na opalování OF 30.

 

Hlavním krédem firmy Yves Rocher je respekt k člověku a k přírodě. Listy aphloie, ze kterých se extrahuje účinná látka, pocházejí od ověřeného dodavatele z oblasti náhorních plošin madagaskarského regionu Moramanga. Yves Rocher zde úzce spolupracuje s lokálním producentem, který zajišťuje svým zaměstnancům vhodné pracovní podmínky a dává jim odpovídající mzdu. Sběr lístků probíhá ručně od října do dubna v období dešťů, což umožňuje jejich rychlou obnovu. Rostlinné zdroje jsou tak trvale chráněny.