středa 15. červen 2016 0:00

KONOPNÉ TRIO NA CESTY

Praktický balíček konopné kosmetiky pomůže a uleví při mnoha drobných nepříjemnostech v přírodě a na cestách. CANNABIOX E aktivní krém je unikátní přípravek určený k lokálnímu ošetření kůže při silném svědění například po poštípání hmyzem. Zklidní i pokožku podrážděnou nadměrným sluněním, ekzémem či jakoukoli alergií.

Na drobná poranění, odřeniny, říznutí či spáleniny nabízí rychlou pomoc vysoce hojivá a regenerační mast CutisHelp DEFEKT. Tato mast podporuje obnovu pokožky a zabraňuje vzniku infekcí. Hojení je rychlé, jizvy prakticky neznatelné.

 

A trio doplňuje účinný přípravek na opary CutisHelp OPAREN, který kromě bioaktivních složek extrahovaného konopného oleje obsahuje také antivirotické látky. Infekce je tak rychle potlačena a opar mizí. Krém zabraňuje i vzniku jizev a omezuje možnost recidivy. Produkty značky CutisHelp zakoupíte výhradně v lékárnách.

 

Více na www.CutisHelp.cz

 

Soutěž:

 

Kde zakoupíte kosmetiku CutisHelp?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 7. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "CutisHelp".