čtvrtek 21. červenec 2016 0:00

BaByliss vlasová akademie

Vzdušné plážové vlny na dlouhých vlasech jsou nesmrtelná letní klasika. K tomu, abyste takovou úpravu vlasů hravě zvládli i ve vlastní koupelně, postačí správný know-how a kvalitní žehlička. Ne však ledajaká. Profesionální kadeřnice Dagmar Míznerová doporučuje investovat do modelu se zaoblenými hranami a kvalitními plovoucími keramickými destičkami, které jsou zárukou toho, že i začátečnice dosáhnou perfektní výsledek bez poškozených vlasů.

Pomocí žehličky BaByliss ST330E a její praktických tipů to zvládnete na první pokus.

 

Tvar žehličky

 

Pokud s vlnami jen začínáte, zaoblené hrany žehličky vám budou velmi nápomocné. Díky nim se vyhnete nepřirozeným "zlomům" které mohou celkový dojem úplně zkazit. BaByliss ST330E tak dokáže vlasy nejen vyrovnat, ale i z nich vytvarovat nadýchané vlny. Funkce "I curl" je speciálně určena pro vytvoření kudrlin.

 

Povrch destiček

 

Kvalitní povrch destiček je alfou a omegou pro zachování zdravých vlasů. Destičky modelu BaByliss ST330E mají šířku 28 x 100mm a jsou potaženy speciální vrstvou Diamond Ceramic s až 60% hustotou keramického povlaku. To je již kvalita, se kterou pracují profesionální kadeřníci. Plovoucí destičky vyvíjejí na vlasy stálý tlak, díky čemuž je skluz plynulý a vlasy netrpí.

 

Nastavení teploty

 

Správné nastavení teploty, které závisí na stavu a kvality vašich vlasech. Pro dámy s jemnými, poškozenými či barvenými vlasy se nedoporučuje teplota vyšší než 180 ° C. Naopak, pokud máte vlasy zdravé a silné, můžete si dovolit vyšší teplotu až do 235 ° C. Žehlička Babyliss ST330E umožňuje nastavení teploty ve dvou intenzivních režimech (220 ° C a 235 ° C) a čtyřech ochranných režimech (140 °C, 160 °C, 180 °C a 200 °C). „Je dokázáno, že účes má nejdelší trvanlivost při užití tepelných produktů při 180 ° C - 190 ° C. Při této teplotě je vlas schopen udržet nejdéle tvarovou paměť," potvrzuje Dagmar Míznerová, profesionální kadeřnice.

 

7 kroků k dokonalým vlnám:

 

1. Omyté a vysušené vlasy rozdělte vlasy na 4 části a zasponkujte. Foto 7846

2. Natáčení začněte odspodu. Vezměte pramen široký cca 3 cm, vložte ho do žehličky a otočte o 45 ° směrem nahoru. Foto 7854

3. Otočte žehličku svisle dolů, vertikálně, o 90 °. Foto 7859

4. Pomalu projeďte pramen až do konečků vlasů. Foto 7872

5. Pokračujte stejným způsobem po všech pramenech. Prameny těsně podél tváře vkládejte do žehličky pod úrovní oka, ostatní prameny natáčejte 7 - 8 cm od hlavy. Foto 7916

6. Vlny nechte vystydnout, proklepte prsty nebo rozčešte. Foto 7947, 7966

7. Na závěr nastylujte slaným sprejem a profoukejte studeným vzduchem ideálně fénem BaByliss 6000E. Pak projeďte vlasy pouze prsty 7994, 7980

 

Tip:

Pokud si ani přes náš podrobný návod na pláži vlny samy netroufnete, využijte speciální službu BLOW BAR salonu 5th AVENUE HAIR STUDIO, ve kterém jsme pro vás nafotili postupové fotky s profesionální kadeřníci Dagmar Míznerovou.

BLOW BAR je koncept expresní úpravy vlasů, který k nám přišel z USA. Během 30 minut profesionální kadeřník dostane vaše vlasy do formy - ať už se chystáte do práce nebo na party - a zároveň vám předvede, jak svůj vysněný účes z plážových vln příště zvládnete samy v pohodlí domova.

 

.