středa 10. únor 2016 0:00

Vlasová terapie Revitalon na obnovu vlasů

Revitalon přináší komplexní řešení pro růst, výživu a posílení vlasů. Nová řada přípravků Revitalon je výsledkem dlouhodobého výzkumu společnosti VITAR, zaměřeného na podporu růstu vlasů i jejich kvality. Zahrnuje šampon a kondicionér, vlasový aktivátor proti padání vlasů i kapsle pro hloubkovou výživu vlasů.

Revitalon je oživujícím koktejlem látek jako jsou kyselina hyaluronová, panthenol, keratin nebo kofein, pro vlasy nepostradatelných. Jeho složení dále obohacují extrakty z ovesných klíčků a vitamíny. Výsledkem vlasové terapie Revitalon jsou zdravé, posílené vlasy a podpora jejich růstu.

 

Revitalon vlasový stimulátor podporuje růst vlasů

 

Zamezuje tvorbě toxinů ve vlasových folikulech a tím zabraňuje slábnutí vlasových kořínků a následnému vypadávání vlasů. Kofein a přírodní extrakty stimulují růst vlasů. Zatímco vitamíny, kyselina hyaluronová a panthenol vyživují pokožku hlavy a posilují vlasovou strukturu, obsažený keratin je zodpovědný za růst nových vlasů.

 

Revitalon vlasový stimulátor s unikátní kombinací účinných látek efektivně snižuje vypadávání vlasů a videtelně zlepšuje jejich kvalitu. Aplikujte do mokrých nebo suchých vlasů a jemně vetřete. Doporučuje se kombinovat s aktivačním šamponem a kondicionerem Revitalon.

 

Ke koupi v lékárnách za 489 Kč.

 

www.vitar.cz

 

Soutěž:

Chcete vyhrát Revitalon vlasový stimulátor?

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí.

 

Obsahuje Revitalon vlasový stimulátor kofein?

 

a) Ano

b) Ne

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 2. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "revitalon".