pondělí 26. říjen 2015 0:00

Simona Stašová: „Kdy, když ne teď?“

Někteří lidé nejsou schopni přijímat přibývající věk a tak se tolik snaží zázračně mládnout, až to najednou vůbec nejsou oni. To ovšem není případ Simony Stašové, která stárne vyloženě s grácií. Zastává názor, že skalpel je určen pro ženy nejdřív po sedmdesátce, a proto si dopřává pouze neinvazivní kosmetické procedury.

Po neinvazivní klinice se začala Simona Stašová pídit vcelku nedávno. Chce si udržet mladistvý vzhled, ale skalpelu se vyhýbá obloukem. „Na operaci opravdu nechci, ale chci vypadat mladě, a to je problém, který teď za mě naštěstí řeší na Petra Clinic. Sídlí ve Vodičkově ulici, takže já to mám do divadla ABC pěšky tři minuty," vychvalovala si lokalitu kliniky Simona Stašová.

 

 „Pro mě je jediná možnost, a to neinvazivní zkrášlování. Bez skalpelu. Nechci, aby se mi změnil výraz obličeje. Já chci jen dobře vypadat, ale určitě ne jinak," zdůraznila uvážlivě Simona Stašová.

 

 „Zaprvé si nechávám speciálním přístrojem zmírnit ty mé pytlíky pod očima a také se mi starají o podbradek, aby ho zpevnili. To jsou ty moje dvě hlavní obličejové partie, které potřebuji udržet v mladém stavu. Druhý zázrak, na který do Petra Clinic docházím, je přístroj na kolena. Tato procedura mi vyhovuje velmi, protože od podzimu do jara už nejezdím na kole a méně se pohybuji. Tento přístroj nahradí dvouhodinovou jízdu na kole, prokrví vazy na koleni a prokrví i všechny cévy a vy u toho jen klidně ležíte. To je celkem ideální přístroj pro lenochy, jako jsem já," smála se Simona Stašová, která prý ale na Petra Clinic využívá i další procedury jako profiradiolifting, kosmetickou péči v kombinaci s rostlinnými kmenovými buňkami, plazmalifting a dochází pravidelně také na epilaci.

 

Péči o svůj zevnějšek ale nenechává jen na odbornících. Nezahálí a i pro svou vitalitu a zdraví dělá, co může i sama. „Den začínám dvacetiminutovým cvičením doma na karimatce. Dívám se u toho na televizi, takže se při cvičení i zabavím. Musím ale říct, že si velmi racionálně vybírám i jídelníček. Vynechávám chleba a knedlíky a do svého týdenního jídelníčku zařazuji ryby, zeleninu, ovoce, vločky a luštěniny. Také denně jím rybí tuk v kapslích. Večer po představení si dám skleničku červeného vína a pak potřebuji svých sedm až osm hodin spánku," představila svůj denní rituál Simona Stašová.

 

Foto: Petra Clinic