pondělí 12. červen 2023 0:00

Tipy na den otců

Již třetí červnová neděle tradičně patří otcům. Jestli o sebe ten váš rád pečuje, nerad navštěvuje barber shop nebo kadeřnictví nebo má citlivou pokožku a potřebuje tu nejjemnější péči na míru, z následujících tipů určitě vyberete ten správný dárek.

 

Prémiový multifunkční zastřihovač Philips 14v1

Váš otec si s ním zvládne upravit vlasy, vousy i chlupy po celém těle. Navíc mu vydrží celá léta v perfektní kondici, respektive stejně ostrý a funkční jako první den – dvojité ocelové břity se o sebe totiž navzájem třou, čímž se i brousí. Technologie DualCut zajišťuje maximální přesnost a jedinečný systém ochrany pokožky chrání i ty nejcitlivější partie a umožňuje oholení až na délku 0,5 mm. Pokud váš táta použije tenhle přístroj na úpravu účesu, díky extra širokému zastřihovači si vytvoří dokonalé přechody, a navíc jedním tahem zachytí více vlasů. Stejně jednoduše a precizně si zastřihne a upraví i vousy nebo vytvoří čisté linie. Ocení i zastřihovač nosních a ušních chloupků, neklouzavou gumovou rukojeť nebo možnost používat a čistit zastřihovač pod tekoucí vodou. Cena je 2 299 Kč.

 

 

Philips OneBlade Pro 360 na tvář a tělo

 

Zastřihování, tvarování a holení je s pomocí Philips OneBlade Pro 360 ještě rychlejší a snadnější. A to díky oboustrannému břitu 360 s otočným kloubem, který se umí ohnout všemi směry a přizpůsobit se každé křivce obličeje. Rychle se pohybující ostří si navíc poradí i s delšími vousy a břit z nerezové oceli se jen tak neztupí. Philips OneBlade Pro 360 holí vousy a chlupy všech délek, a díky tomu, že to nedělá tak nakrátko jako klasická žiletka, nedráždí ani neporaní pokožku. K zastřihování je určen hřeben se 14 možnostmi nastavení délky a jednoduché je i tvarování, které lze opět provádět všemi směry. Philips OneBlade Pro 360 vydrží v provozu na jedno hodinové nabití až 120 minut a může se používat nasucho i namokro. Součástí balení je i cestovní pouzdro a nabíjecí stojánek. Cena je 2 999 Kč. 

 

 

Holicí strojek Philips 7000 s technologií SkinIQ

 

Během holení se díky přesným senzorům maximálně přizpůsobuje hustotě vašich vousů, pokožce i linii tváře. Zároveň sleduje, jakým způsobem se holíte, a naučí vás to dělat s ještě menším množstvím tahů. Strojek můžete také propojit s aplikací Philips GroomTribe, která vás zásobí řadou dalších užitečných rad a informací a sestaví vám plán holení na míru. Holicí strojek Philips 7000 díky povrchu Nano SkinGlide zajišťuje až o 30 % menší tření*, takže je k pokožce extra šetrný. Zároveň je vysoce účinný, protože jeho 45 ocelových břitů zvládne 90 000 střihů za minutu a hladce tak oholí i třídenní vousy. Inteligentní senzor pak snímá 250krát za vteřinu hustotu vousů a flexibilní hlavy se otáčejí o 360 stupňů, takže perfektně kopírují rysy tváře. Po použití stačí dát strojek na jednu minutu do výkonné čisticí stanice, která jej zároveň promaže, aby fungoval déle a lépe. Strojek můžete používat nasucho i ve sprše. Cena modelu S7882/55 je 5 299 Kč.

 

 

Produkty Philips koupíte na www.philips.cz/obchod