čtvrtek 23. srpen 2018 0:00

Huawei představil nového ambasadora – stal se jím populární Mikolas Josef

Mladý a talentovaný Mikolas Josef se stal ambasadorem značky Huawei pro Českou republiku. Slavnostní vyhlášení proběhlo dnes v prostorách hotelu Four Seasons při příležitosti uvedení nového smartphonu Huawei nova 3 na český trh.

"Spolupráci s firmou Huawei jsem si vybral, protože přináší produkt, který mě dokáže oslovit. Neklamu tak svoje fanoušky, když se s něčím ukazuji. S produktem se musím ztotožnit a tentokráte to klaplo na jedničku. Je to telefon pro nás mladé, umí přesně to, co potřebuji. Skvěle fotí, má velkou paměť, to je to, co od telefonu, na kterém denně trávím spoustu času, potřebuji. Někdy mám pocit, že už je součástí mé ruky,” řekl Mikolas.

Teprve dvaadvacetiletý zpěvák a producent se proslavil svým singlem “Hands Bloody”, který nahrál na vlastní náklady. Následovala skladba “Free”, která se zařadila mezi často hrané písně v rádiích. Svým talentem ale přesvědčil zejména šestým místem na mezinárodní prestižní soutěži Eurovision Song Contest 2018, kde vystoupil se singlem “Lie to me”. Doposud to byl největší úspěch České republiky v této soutěži.

Na slavnostním galavečeru se představil nejen nový ambasador Mikolas Josef, ale také zcela nový smartphone Huawei nova 3, který je určený právě mladé generaci.

 

Huawei nova 3 se pyšní 6,3” FullView displejem s výřezem a výkonným procesorem Kirin 970. Ten disponuje i aktualizací GPU Turbo, která umožňuje plynulý chod i těch nejnáročnějších aplikací. Fotoaparát zaujímá často první podmínku uživatelů. Proto má v sobě Huawei nova 3 zabudovanou umělou inteligenci a dva duální fotoaparáty. Hlavní fotoaparát disponuje dvěma čočkami v rozlišení 24 + 16 MPx. Selfie fotoaparát je vybavený 24MPx čočkou, které sekunduje druhá 2MPx. Díky těmto parametrům budou selfie fotografie ještě ostřejší a s perfektní světelností. To vše za skvělou cenu 10.990 Kč.

 

Huawei společně s novou tváří svých produktů odstartoval lokální komunikační kampaň, kterou bude možné na sociálních sítích sledovat pod hashtagem “prekonejse” (#prekonejse). Nový ambasador značky smartphonu Huawei nova 3 Mikolas Josef kampaň zahájil tandemovým seskokem a do výzvy zapojí i své fanoušky.

 

Pro první zájemce si Huawei počínaje dnešním dnem připravil k novému smartphonu nova 3 speciální dárek. U vybraných partnerů získáte zdarma bezdrátová bluetooth sluchátka Huawei Sport v hodnotě 1.399 Kč. Akce je limitovaná do 31. srpna 2018.

- - -