čtvrtek 19. květen 2016 0:00

Holicí strojky Panasonic: flexibilita, výkon a přesnost

Pánské holicí strojky Panasonic ES-LV6N a ES-LV9N s pěti břity pro suché i mokré holení poskytují svým uživatelům to nejlepší pro dokonale hladké oholení. Jejich hlavní devizou je působivá kombinace vysokého výkonu, preciznosti a elegantního designu.

Speciální japonská technologie ostření čepelí se postará o výjimečně hladké oholení pánů s mimořádně tvrdými a nepoddajnými fousy. Ostré čepele, při jejichž  výrobě se používají nanotechnologické postupy, pohání lineární motorek s rychlostí 14 000 cyklů za minutu. O účinný provoz se stará kromě jiného sklon břitev v úhlu 30 stupňů.

 

Holicí strojky jsou vybavené novou výklopnou hlavicí Enhanced Multi-Flex 3D, která umožňuje pohyb strojku v několika směrech - dopředu a dozadu, nahoru a dolů, doleva a doprava. Díky tomu čepele neztrácejí za žádných okolností kontakt s pokožkou a dokonale kopírují obrysy tváře, krku a čelistí. Další novinkou je technologie Shave Sensor, díky které strojek rozpozná hustotu vousů a automaticky tomu přizpůsobí rychlost motoru. Výsledkem je jemné a přitom účinné holení, které nezpůsobuje podráždění pokožky.

 

Oba strojky mají integrovaný zastřihovač a je možné je použít i ve sprše. Už na první pohled zaujmou jednoduchým a elegantním černo-stříbrným designem. V základním balení samozřejmě nechybí kvalitní pouzdro.

 

Cena ES-LV6N: 9 490 Kč

Cena ES-LV9N: 10 990 Kč