úterý 14. květen 2019 0:00

Svatební album na zeď!

Rádi si prohlížíte své svatební album pořád dokola? Což takhle mu dát trochu jinou netradiční podobu a dívat se na ně každý den. Zkuste LikeFoto…fotky pod odolným sklem!

 

„U LikeFota si lze vybrat ze čtyř základních velikostí S, M, L, XL, k tomu se nabízí výroba i atypických rozměrů. A přitom vše je možné ladně kombinovat. To je skvělá možnost, jak si vytvořit působivé svatební album přímo na zdi, které si můžete prohlížet každý den,“ říká Ing. Aleš Rychetský, manažer projektu LikeFoto, a dodává: „Fotografie pod sklem o různých velikostech vytváří originální koláž s příběhem, který budete prožívat až do diamantové svatby.“ LikeFoto lze vytvořit z digitálních i papírových fotek, a dokonce i ze svatebního videa. O vtipné momentky tedy nebude nouze!

 

Inspirujte se moderním svatebním albem za sklem LikeFoto z videa! https://www.youtube.com/watch?v=J7NmME3UNzc

LikeFoto si lze pořídit jednoduchou on-line objednávkou a začíná na ceně od 605 Kč.

 

LikeFoto

LikeFoto je jednoduché řešení fotografií pod odolným sklem. Kalené sklo je vysoce odolné a pevně zalaminovanou fotografii dokonale chrání od rozbití i vyblednutí, a to díky UV filtru. LikeFoto je dostupné ve čtyřech základních formátech, včetně atypických. Objednávka je pomocí jednoduchého on-line formuláře. Více informací naleznete na www.likefoto.cz.