čtvrtek 15. prosinec 2016 0:00

Již nikdy víc v zajetí nepříjemných pachů!

Zatočte s nežádoucími zápachy, které nás provázející každý den! Ať už se jedná o odér spojený s chovem domácích mazlíčků, zakouřené tkaniny, nesnesitelný pach septiku nebo nejrůznější kuchyňské „vůně" související s vařením specifických surovin nebo připálenými pokrmy...vše může být minulostí. Stačí si do domácnosti pořídit jednoho pomocníka - Likvidátor pachu ALP.

Likvidátor pachu ALP je unikátní přípravek na přírodní bázi sloužící k efektivní neutralizaci nejrůznějších pachů. Obsahuje vodu a esenciální oleje. Je testován a schválen Státním zdravotním ústavem Praha. Na rozdíl od běžných produktů podobného zaměření pach nepřekrývá jinou vůní, ale rozkládá vlastní pachové složky.

 

Neobsahuje žádné škodlivé chemické látky a je zcela bezpečný pro lidi i pro zvířata. Je také ekologicky šetrný. Lze jej nanášet na všechny běžné materiály, nepoškodí ani ty nejcitlivější, jako je například kůže.

 

Přípravek se aplikuje přímo na zdroj zápachu. Neředěný Likvidátor pachu ALP pomocí praktického rozprašovače naneste na postižené místo. V případě potřeby jej můžete i prolít nebo umývat neředěným či ředěným roztokem v poměru 1:3. Využít jej lze rovněž při praní znečištěných věcí, a to v poměru 50ml na 10 litrů vody při teplotě do 60⁰C.

 

Podle potřeby a zaměření si můžete vybrat Likvidátor pachu ALP v několika variantách: Domácnost, Textil a oděvy, Obuv, Zvířata, Zdravotnictví a Professional. K dispozici je řada doplňkových vůni, jako například borovice, len či citron. V nabídce jsou různé velikosti

balení, počínaje 100ml až po 5litrové kanystry.

 

O tři dárkové balíčky s výběrem produktů Likvidátor pachu ALP v hodnotě 380 Kč si nyní můžete zahrát v naší soutěži!

 

Další informace jsou k dispozici na webových stránkách www.alpik.cz

 

Soutěžní otázka:

 

Je na českém trhu k dostání Likvidátor pachu ALP s vůní lnu?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 12. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "ALP".