úterý 22. prosinec 2015 0:00

UNIKÁTNÍ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO PRARODIČE

Vybrat dárek pro prarodiče bývá oříšek, proto je důležité se nad dárky pro ně zamyslet. Starší lidé nemají stejné záliby a sny jako mladší generace. Sportu příliš neholdují, zážitků se spíše obávají, technickým vychytávkám se raději vyhýbají. Co tedy pořídit?

Malý nebo velký, s nápisem nebo bez, kulatý nebo hranatý, na typu nezáleží, polštářky jsou okrasou každé útulné postele nebo gauče a mohou být krásným vánočním dárkem i pro vaše prarodiče.

 

Která babička nebo dědeček si rádi nedopřejí siestu na gauči? Darujte jim krásný příjemně měkký polštářek s věnováním (babička/dědeček), který můžou využít při své odpolední relaxaci. Nápis jim vždy připomene, že ho dostali od blízké osoby. Polštářky jsou ušity v České republice a to z kvalitní pevné látky. K zakoupení na www.babickarstvi.cz za 449,00 Kč/ks.

 

Babička nebo dědeček mívají často své zdravotní problémy, se kterými se snaží bojovat. Mohou je trápit např. problémy s páteří, zády, kyčlí, koleny nebo klouby. Ulehčete jim. S Pomocníkem na oblékání a svlékání ponožek si prarodiče ponožky navléknou a sundají snadno, bez cizí pomoci, bez nutnosti ohýbání se nebo třeba jen pomocí jedné ruky. Tento užitečný dárek lze zakoupit na www.babickarstvi.cz za 489,00 Kč.

 

Babičko/Dědečku, vyprávěj – originální rodinná kronika

 

Obdarujte pod stromečkem své prarodiče otevřenou knihou pro zaznamenávání vzpomínek od dětství až po současnost. Prarodiče budou moci sami nebo s vaší pomocí vyplňovat knihu, která se pro ně stane zábavou a pro celou rodinu cenným pokladem. Doprovodné obrázky a dobové fotografie pomáhají probouzet vzpomínky. V knížce naleznete také prostor na přidání vlastních fotografií.

 

Najdete na www.babickarstvi.cz . Doporučená cena 490,00 Kč.