středa 23. září 2015 0:00

Jak mít svého čtyřnohého kamaráda stále pod dozorem?

Motorola uvádí na trh inovativní pet monitory a ultrasonické obojky pro kontrolu štěkání, které jsou v České republice k dostání v buticích Hunter shop a online na e-shopu www.justhunter.cz. Globální lídr na trhu dětských chůviček, značka Motorola, přenáší své odborné znalosti a tradice značky na trh potřeb pro domácí zvířata. Pro mnoho lidí jsou jejich domácí mazlíčci stejně důležití, jako ostatní členové rodiny.

Také si někdy říkáte, co dělají, když nejste poblíž? Bezdrátové wi-fi kamery od Motoroly umožňují neomezené sledování domácích mazlíčků prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů nebo počítačů a pomocí bezplatné aplikace Hubble.

 

Interiérová wi-fi HD kamera SCOUT85 a outdoorová kamera SCOUT73 Outdoor nabízí vrcholně sofistikované a praktické funkce, díky kterým můžete sledovat domácího mazlíčka prakticky odkudkoliv. Kamera Scout s wi-fi připojením pracuje prostřednictvím zabezpečené cloudové služby zvané Hubble. Instalace kamery s funkcí „plug and play" a snadným nastavením aplikace zabere pouze pár minut.

 

Kamera SCOUT85 a bezplatná aplikace Hubble na chytrém telefonu, tabletu nebo PC umožní psa, kočku, rybičky nebo jiné domácí zvíře nejen odkudkoliv sledovat, ale poodhalí také jejich tajný život. S venkovní kamerou SCOUT73 pak můžete kontrolovat psa či kočku na zahradě (díky IP66 standardu odolnému v jakémkoliv počasí), koně nebo dobytek ve stáji či dokonce sledovat jezírko nebo ptačí klec.

 

Kamera má funkce Pan, Tilt a digitální Zoom, obousměrnou komunikaci a infračervené noční vidění. Aplikace Hubble disponuje bezplatným nahráváním videa a zasílá upozornění na chytrý telefon, tablet nebo PC. Funkce nahrávání videa s technologií „cestování v čase" umožní téměř okamžitá upozornění, reagující na pohyb, a dodají páníčkovi klid a jistotu, že je jeho domácí mazlíček v pořádku. A co ještě kamery SCOUT85 a SCOUT73 Outdoor poskytují? Jsou kompatibilní s Android & iOS, mají wi-fi 802.11b/g/n připojení, zajistí kódování dat a kvalitní HD video (rozlišení 1280x720 / H.264), upozorní na pohyb a zvuk, monitorují teploty v místnosti a lze je připevnit na stěnu. Buďte ve spojení se svým zvířecím miláčkem odkudkoliv!

 

Více informací naleznete na

www.hubbleconnected.com.

 

Novinkou na trhu jsou také ultrasonický obojek pro kontrolu štěkání BARK200U a interiérová jednotka pro kontrolu štěkání BARK500U. Ultrasonické výrobky od Motoroly jsou výbornými pomůckami pro výcvik psů – všichni psi štěkají, pokud ale začne nadměrný štěkot obtěžovat, mohou tyto chytré pomůcky zajistit vhodné a žádané řešení.

 

Ultrasonický obojek Motorola BARK200U (nejvhodnější pro psy nad 7 kg) je vybaven prvkem, který na základě psího štěkotu začne vydávat vysokofrekvenční zvuk – slyší jej pouze psi, většina lidí jej vůbec nevnímá. Pes po 5 vteřinách štěkání uslyší nepříjemný tón, který bude zesilovat, dokud nepřestane štěkat.

 

Obojek BARK200U uvítá každý, kdo chce omezit štěkot psa a opět by si rád vychutnal klid domova. Totéž platí pro ultrasonickou interiérovou jednotku pro kontrolu štěkání BARK500U, která je řešením také v případě, že máte víc různě velkých psů. Jednotka BARK500U obsahuje magnetický podstavec pro snadnou úpravu zvuku a lze ji jednoduše připevnit na stěnu a umístit tak v místě, kde pes často nadměrně štěká. Velmi praktická je i možnost vyjmout interiérovou jednotku z podstavce a použít ji k výcviku – odnaučení nadměrného štěkání nebo jiného nevhodného chování vašeho psa. Je totiž vybavena tlačítkem na spuštění vysokofrekvenčního tónu.

 

KONTAKTY

 

HUNTERshop obchody:

Újezd 35, Praha 1, tel: 777 802 421,

Špitalská 272, Velké náměstí, 500 03 Hradec Králové

OC Cenral, Metodova 6, 821 08 Bratislava

www.justhunter.cz