sobota 19. září 2015 0:00

Odhalení: Iva Kubelková má novou lásku…!

Iva Kubelková má novou lásku. Zamilovala se až po uši. Byla to prostě láska na první pohled. Modelka, moderátorka, ale také herečka zkrátka objevila někoho, kdo ji uchvátil! A to přesto, že žije v dlouhodobém spokojeném vztahu a je maminkou malé dcerky.

Její partner Georg však žárlit nemusí. Ivin nový objev je totiž barevný, pestrý, je trendy. Z toho je úplně odvařená.

 

„Prostě jsem se zamilovala do krásné nové řady kuchyňských spotřebičů a tak širokou škálu barev dělá jen Sencor. Jsem nadšená! Je to od kuchyňského robota, přes rychlovarnou konvici, tyčový mixér, až po toastovač nebo kuchyňskou váhu. A jedna barva je hezčí než druhá," svěřila se Kubelková, která prozradila, že když má čas a chce opravdu vypnout, je v kuchyni, vaří a tím relaxuje.

 

„Partner taky rád vaří a dobře vaří. Ovšem on má rád pálivá jídla, a když říkám pálivá, myslím skutečně hodně pálivá. Takže u nás se pak dělá vždy dvojí jídlo. A upřímně, když máte hezkou kuchyň a ještě hezké, desénové spotřebiče, hned máte chuť na to, něco dobrého si nebo svým blízkým uvařit. Opravdu jsem si ty barevné pomůcky zamilovala," podotkla Kubelková, která prý nejí moc maso.

 

„Dceru jsme vlastně vychovali na rybách a já sama jím maso velmi zřídka. Nepřecpávám se, jím opravdu střídmě a snažím se jíst i zdravě, abych byla v pohodě," podotkla Iva Kubelková, která je přesvědčená, že díky barevným, pastelovým spotřebičům se dá v kuchyni z vaření a přípravy jídel udělat i zábava.

---------------------------------------

Pozn:

Sencor Pastels je unikátní tím, že nabízí nejširší řadu barevných spotřebičů celkem v 9 unikátních barevných variacích od sněženkově bílé, přes pampeliškově žlutou, limetkovou zeleň, mátově zelenou, pomněnkovou modř, šeříkovou lila a sakurově růžovou až po korálově červenou a broskvově oranžovou. Světovou premiéru si Sencor PASTELS s velkým ohlasem odbyly na jaře tohoto roku na chicagském veletrhu INNOVATION AT ITS BEST. Nyní barevná revoluce s mottem „Vidíme to barevně" dorazila také do Česka.