úterý 1. červen 2021 0:00

Dovolená s Flexi Pass CARD

V posledních týdnech se vládní opatření pomalu, ale jistě rozvolňují, a tak mnozí z nás po měsících strávených doma začínají konečně plánovat dovolené a výlety. A přestože to venku na léto zatím nevypadá, prázdniny jsou doslova za dveřmi. Pokud vlastníte Flexi Pass CARD můžete se navíc těšit i na řadu výhod, které vám v letošní sezóně přinese. Volnočasové benefity totiž můžete uplatnit u řady cestovních kanceláří a ubytovacích zařízení nebo si za ně zpestřit dovolenou zajímavými aktivitami. U vybraných partnerů navíc získáte slevu nebo služby navíc.

„Flexi Pass CARD využívá více než čtvrt milionu lidí po celé České republice. Volnočasové benefity jsou obzvlášť oblíbené v letních měsících, kdy je mnoho držitelů využívá k zaplacení dovolené u nás i v zahraničí. Využití je opravdu pestré, protože v partnerské síti máme více než deset tisíc akceptačních míst. Na své si tak přijde opravdu každý,“ říká Tereza Knířová, mluvčí společnosti Sodexo Benefity.

 

Potřebujete si pořádně odpočinout?

Poslední rok byl náročný a plný změn, přibývá tak lidí, kteří letos touží po odpočinkové dovolené, kde chtějí vypnout a dobít si baterky. Patříte mezi ně? Vyberte si zájezd k moři od našich partnerských cestovních kanceláří a agentur Fischer, Čedok nebo Invia. Dáváte přednost tuzemsku? Pronajměte si chatu nebo chalupu u našeho partnera Chatyachalupy.cz nebo využijte speciální nabídky od Hotel Port, který se nachází přímo na břehu Máchova jezera. Při rezervaci pobytu na 7 nocí dostanete jednu gratis.

 

Foto: Shutterstock

Vyrazte do přírody

O pobyty v přírodě je čím dál větší zájem. Není se čemu divit, protože kontakt s přírodou má blahodárný vliv na psychické a fyzické zdraví. I v tomto případě můžete využít Flexi Pass CARD. Podívejte se na nabídku našeho partnera Terapie v lese a vyberte si programy a cesty v přírodě vedené profesionály. V případě, že toužíte po dovolené s celou rodinou, půjčte si karavan u Karavanycesko.cz a projeďte Česko křížem krážem.

 

Pro milovníky adrenalinu a sportu

Chybí vám po měsících na home office adrenalin? Podívejte se na Zážitky.cz a vyberte si ze široké škály aktivit, jako jsou seskok padákem, jízda v závodním automobilu či paintballová přestřelka. Pokud vás lákají vyhlídkové lety, využijte speciální nabídky od našeho partnera Aeroklub Plasy, který vám navíc poskytne bezplatnou prohlídku letového parku. Všem sportovcům pak doporučujeme oprášit kolo a dovézt ho na profesionální servis od Bikero.

 

Dovolená, na kterou jen tak nezapomenete

Chtěli byste na dovolené zažít něco nevšedního, na co budete ještě dlouho vzpomínat? U našich partnerů Slevomat nebo Alegria si můžete vybrat ze široké nabídky zážitků a kurzů. Staňte se na jeden den ošetřovatelem v zoo nebo si vyzkoušejte workshop kaligrafie či kurz vaření. Flexi Pass CARD potěší i milovníky únikových her – vezměte rodinu nebo kamarády a užijte si venkovní únikovku od Kryptograf.

 

TIP: Neumíte si představit dovolenou bez knížky? Objednejte si pěkné čtení v našich partnerských knihkupectvích Leda, Grada, Melvil nebo Kosmas.

 

Více informací o tom, kde lze benefity čerpat najdete na www.mujpass.cz.

 

Věděli jste, že…

každý rok můžete volnočasovými benefity zaplatit rekreaci či zájezd v hodnotě až 20 tisíc?

 

Více informací na www.sodexo.cz