neděle 28. květen 2017 0:00

Lázně a golf: To je Maďarsko

Pobyty v maďarských termálních lázních jsou jedničkou mezi relaxační turistikou a to nejen proto, že lázně a aquaparky jsou využitelné pro turisty i na jaře a na podzim. Maďarsko láká české návštěvníky především z důvodu příznivých cen.

Maďarské lázně nabízí nová, zrekonstruovaná zábavná centra, velké množství termálních aquaparků a vstřícný přístup a ochotnou obsluhu hotelů a restaurací. Mnoho Čechů tak míří např. do lázní Eger a Hevíz, dále do lázní Harkány, Sárvár a lázní Mosonmagyaróvár, které jsou nejblíže vzdálené České republice.

A právě u Hevízu jsou skvělé podmínky i pro golf.

Tp: Zala Springs Golf Resort

V západním Maďarsku nedaleko Balatonu u lázní Hevíz leží luxusní 18 jamkové hřiště Zala Springs Golf Resort.

Hřiště s parem 72 designoval slavný Robert Trent Jonese II. a rozkládá se na ploše 160 ha. Najdete zde spoustu jezírek,  fairwaye jsou lemovány vinicemi a Trentovův design naprosto respektuje přirozený vzhled krajiny a její funkci. Hřiště je tak harmonicky zabudováno do stávajícího přírodního terénu. Najdete zde také velice příjemnou klubovnu a restauraci s výhledem na jezero, kde si můžete dát po hře výtečný oběd a posedět u sklenky vína z místní vinice.

Golfové hřiště Zala Springs Golf Resort je unikátní nejen v Maďarsku, ale aspiruje na to stát se jedním z nejlepších hřišť ve východní Evropě.

Přesná adresa: 8782 Zalacsány, Csány László u. 24.

Více informací najdete zde: www.zalasprings.hu

 

Virtuální podívanou na hřiště najdete zde: http://zalasprings.hu/en/virtual-tour