středa 20. červen 2018 0:00

Nultý ročník Design show Brno v Auto Cardion návštěvníky doslova omámil!

Kdo měl tu možnost navštívit brněnský autosalon Cardion, nebude myšlenkou na uspořádání Design show překvapen. Samotný interiér showroomu je totiž pastvou pro oči, z čehož prim vede prosklená dílna. Podobně jako v některých restauracích můžeme nahlížet pod ruce kuchařům, tady mohou klienti sledovat, co se děje s jejich miláčkem – v tomto případě Volvem.

Nutno podotknout, že autosalon byl vystavěn dle nejnovějších celosvětových standardů automobilky Volvo. Ty určují, jak má vypadat interiér showroomu, a přepisují rovněž zažité zvyklosti ve fingování servisů.

 

* Profi a sympatický tým prodejců i mechaniků

* Usměvavé, milé recepční

* Designové, příjemné prostředí

 

Auto Cardion je výjímečný ještě v jednom: může se pyšnit prvním dealerstvím značky Volvo v ČR – a v současnosti i ve Střední Evropě! Kromě toho take jako první v České republice zavedl službu Video Servis. Pokud se při opravě vozu zákazníka přijde na nutnost další/jiné opravy, technik vše natočí na mobil (i s komentářem a vysvětlením) a video záznam pošle zákazníkovi. Tomu se na počítači či v telefonu zobrazí video spolu se schvalovacím formulářem a cenami dodatečné opravy. Zákazník tak může vše několika kliknutími odsouhlasit. Tým autoservisu se touto novou službou snaží odbourat mínění části veřejnosti, že si servisy opravy vymýšlejí. Vše je názorné, transparetní a zákazníci jsou ze služby Video Servis doslova nadšení.

 

Ale zpátky k proběhlé Design Show. Na tomto neotřelém společenském setkání se prezentoval hned několik zajímavých osobností ze světa designu, aby si tak každý návštěvník přišel na své. Samotné Auto Cardion prezentovalo dva vozy. Ty letos získaly dva cenné tituly: Světové auto roku 2018 (Volvo XC60) a Evropské auto roku 2018 (Volvo XC40).

 

Volvo XC40 Volvo XC60

Evropské auto roku 2018 Světové auto roku 2018

 

Show provázel ostřílený moderator Libor Bouček, nadšený “Volvista”. “Díky své práci strávím za volantem spoustu času, pohodlné a hlavně bezpečné auto je pro mne tedy nezbytnost”, nechal se slyšet Bouček a

s humorem sobě vlastním dodal: “I oběma svým exmanželkám jsem pořídil Volvo. A jestli se znovu ožením, moje třetí žena zase bude jezdit tím nejbezpečnějším autem – Volvem.”

 

Mezi pozvanými hosty se objevila take modelka a moderátorka pořadu Sama doma Jana Doleželová s manželem a dětmi. “Jsem z atmosféry této akce úplně nadšená”, prozradila sympatická moderátorka.

 

“Říct, co se mi tu líbí nejvíc, ale nedokážu. Manžela se synem baví ta auta, hodně je zaujaly vodní dýmky Meduse nebo vířivka. Mě se moc líbila módní přehlídka. I když jsem přišla v modelu od Attrattivo, Salon4 mě fakt oslovil.”

 

Atmosféra na Design show Brno se nesla v přátelském duchu, jak můžete vypozorovat v přiložené fotogalerii nebo na videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=KyvnJt2EGjQ

 

Protože spokojeni byli nejen návštěvníci, ale také pořadatelé, můžeme se v příštím roce těšit na pokračování tohoto zajímavého projektu. 

 

Zdroj: Helena Váňová