pátek 29. září 2017 0:00

Jak si vybrat taxisluzbu

At' už využíváte služeb taxi pravidelně nebo jen občas, vybíráte si ji jistě podle několika základních kritérii, kterymi jsou:  serioznosti  spolehlivosti, rychlosti pristaveni vozu, ceny, pripadne i podle typu vozu.  

Zaruka kvality a nejlepsi ceny

Mezi taxislužby , které jsou zárukou  té nejvyšší kvality, patří  Taxi Praha. 
Taxi si zde můžete  z několika  flotil, jejichž ceny se pohybuji v různý relacích. Zaleží  jen na Vás,  zda se rozhodnete pro Nejlevnější taxi nebo pro luxusní flotilu 14007, ktera jezdi na letišti Václava Havla. Všechny vozy jsou čisté , komfortní a bezpečné. Taxametr je umístěn  vždy  na viditelném mîstě. Taxi Praha nabizi také  možnost vyzkoušet si tzv.virtuální  taxametr prostrednictvim moderni aplikace NEJLEVNEJSITAXIPRAHA , kterou si můžete stáhnout  na marketech pro chytré telefony Android a Iphone  nebo využít Web app-webovou aplikaci.
 
Vzhledem k tomu, že Taxi Praha disponuje mimořádně velkým  vozovým parkem, můžete  se spolehnout na to, že vaše taxi přijede  do 10 minut.  
 
Mobilni aplikace 
Vůz si můžete  objednat prostřednictvím dispečinku, který  je k dispozici 24 hodin denně  z aplikace ve svém mobilním telefonu nebo on-line. Mobilni aplikace zajišťuje maximálni komfort. Sama rozezná, v kterém místě se nacházíte. Vy jen místo potvrdíte, případně změníte, pokud chcete odvézt z jiného místa, než se právě jste. 
 
Tuto aplikaci si můžete zdarma stáhnout přes App Store, Google play nebo ji mužete spustit přes webové rozhraní. Aplikace umožňuje pro držitele platebních karet Visa a MasterCard také přes mobilní telefon, a to pro držitele platebních karet Visa a MasterCard. Prostřednictvím aplikace můžete také ohodnotit řidiče. 
 
Unikatni novinka 
 
Od června letošního roku nabízí Taxi Praha svým klientům navic kombinovanou aplikaci In Taxi media, unikátní technologickou novinku, která  taxislužbu posouvá ještě na vyšší úroveň. Jedná se o digitální platební systém Masterpass™ by Mastercard®, jež má ve vozech taxislužby evropskou premiéru. Po usednutí do vozu obdržíte tablet, na kterém vidíte  nejen trasu, aktuální pozici na mapě, průběžnou informaci o ceně a interaktivního průvodce Prahou, ale díky propojení systémů InMedia taxi a Masterpass máte také po dojezdu do cíle  usnadněnu platbu.  Z tabletu můzete  zaplatit sami, bezhotovostně,  z mobilní aplikace načtením QR kódu.  Zaplacení jízdy na tabletu trvá pouze několik vteřin, a to včetně zvolení případné výše spropitného řidiči. Pokud nechcete platit pres aplikaci, můžete  samozřejmě  zvolit platbu kartou a využit  k tomu taktéž  platební terminál umístěný u tabletu. In Taxi média umožňuje samozřejmě i platbu hotovostní.
 
Vice informaci na www.taxi-praha.cz