pátek 7. červenec 2017 0:00

Vaše vozidlo se vám už z dohledu neztratí

Vaše auto je spolehlivé – a není zrovna posledním výkřikem techniky. Lpíte na něm, protože jste v něm vezl svou ženu do porodnice, společně v něm objeli Evropu. V zásadě víte, že vám věrně slouží, tak proč jej měnit za mladší model…

Je ale také pravdou, že bezpečnostní mechanizmy u starších modelů aut nejsou tak technologicky na výši, jako u nových vozidel. A že se auta starších typů poměrně často odcizují. Třeba na náhradní díly. Co dělat, aby se vám taková pohroma vyhnula? A pokud ne, abyste o svém voze věděli, i když zmizí z místa, kde bylo parkováno?

 

Díky trekovacímu Bluetooth zařízení BEENODE můžete o pohybu svého auta vědět, aniž by zloděj vůbec tušil, že jej sledujete. Stačí kamkoliv do vozu umístit BEENODE trekovací zařízení, jakmile pak nahlásíte do aplikace Beenode ztrátu vozidla. A jestli pro něj vyrazíte sami, nebo za asistence policie, je jen na vás.

 

Další argumenty pro pořízení trekovacího zařízení BEENODE jsou: Nízká pořizovací cena, malé rozměry, velká výdrž baterie díky technologii Bluetooth Low Energy, funkčnost v otevřeném prostoru i v krytých prostorech a právě propojení s GPS komunitou.