úterý 15. prosinec 2015 0:00

Víme první! Martin Písařík má novou lásku!

Když se herec a zpěvák Martin Písařík objeví ve společnosti sám, okolí zvědavě sleduje, k jaké sexy krásce se přidruží, s kým si dá dring a komu bude dělat večer doprovod. Podobně tomu bylo i na akci, kam přijel sám a dokonce mhd. Přestože během společenského večera tekl alkohol proudem, nedotkl se jediné skleničky.

„Dnes budu na kávě a vodě", prohodil a tajuplně dodal: „Mám na večer plán, který by mi jediná decka úplně zhatila." Po hodině se najednou po sympatickém herci slehla zem, takže přítomní kolegové s potutelným úsměvem konstatovali: „No jasně; zdejchl se s nějakou kočičkou!"

 

Jaké bylo jejich překvapení, když se Písařík vynořil z budovy protějšího autosalonu v malém fiátku. S pusou od ucha k uchu zavolal: „Tohle je moje zbrusu nová láska, můj mazlík!" Zvědavcům vysvětlil, že už dlouho hledal alternativu ke svému velkému rodinnému vozu. „

 

Přeci jen jsme tři, a když odjedu, moje přítelkyně s prckem nemůže zůstat nemobilní. Tenhle brouček je ideální řešení." Martin Písařík vysvětlil, že auto vybíral v mnoha autosalonech, v podstatě věděl jen to, že má jít o malé, hbité auto za rozumnou cenu - a musí se mu líbit.

 

Nabídky ho však nijak zvlášť nezaujaly. Vždycky se našlo nějaké to „ale"... „Vůbec mě nenapadlo, že skončím ve Fiatu v NH Car, ale dali mi slušnou nabídku na operativní leasing a tenhle fiátek mi padl do oka okamžitě. Verze sport z něho dělá na silnici malého dravečka, což mi imponuje. Prostě láska na první pohled!"

 

Na všetečné otázky ohledně prostoru v malém autíčku herec reagoval po svém: „Jasně, že jsem broučka vyzkoušel jak po stránce divoké jízdy, tak i možnosti sexíku na zadních sedačkách. A hele, půjde to!" Těm, kteří se pozastavovali nad opravdu výraznou barvou vozu, herec pohotově vysvětlil: „Barvu auta bych asi řešil hodně dlouho, nebýt toho, že jsem ji viděl naživo. V tu chvíli bylo rozhodnuto; italská modrá!"

 

Video:

https://vimeo.com/148522075

 

Zdroj: Kloboukfilm